GUTE TEK PLASTIK DIY hiasan bumi lampu wengi pmma lgp

Anjeun dina tempat anu leres pikeun GUTE TEK PLASTIK DIY hiasan bumi lampu wengi pmma lgp.Ayeuna anjeun parantos terang yén, naon waé anu anjeun milari, anjeun pasti bakal mendakanana GUTE TEK PLASTIC.kami ngajamin yén éta aya di dieu GUTE TEK PLASTIC.
GUTE TEK PLASTIK tiasa ngatur cara transportasi anu béda-béda dumasar kana kabutuhan anjeun..
Kami tujuan pikeun nyayogikeun kualitas anu pangluhurna GUTE TEK PLASTIK DIY hiasan bumi lampu wengi pmma lgp.pikeun konsumén jangka panjang urang sareng kami bakal aktip kerjasama sareng konsumén pikeun nawiskeun solusi anu épéktip sareng kauntungan biaya.
  • GUTE TEK PLASTIK Home Decor DIY PMMA Acrylic Lambaran Lampu Peuting
    GUTE TEK PLASTIK Home Decor DIY PMMA Acrylic Lambaran Lampu Peuting
    GUTE TEK PLASTIK DIY lampu akrilik pituduh piring lampu wengi, Poli (métil metakrilat) (PMMA), ogé katelah akrilik, kaca akrilik, perspex, atanapi plexiglass. PMMA mangrupikeun bahan anu kuat, tangguh, sareng hampang. Kapadetanna 1,17–1,20 g/cm3, kirang ti satengah gelas. Éta ogé gaduh kakuatan dampak anu saé, langkung luhur tibatan gelas sareng polystyrene. PMMA ngalirkeun cahaya infra red nepi ka 2.800nm ​​sarta meungpeuk IR panjang gelombang nu leuwih panjang nepi ka 25.000nm. éta pilihan pangalusna pikeun karajinan DIY decor imah.
TAROS KAMI
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.
Gantelkeun:

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun