pmma lampu pituduh design plat

Anjeun dina tempat anu leres pikeun pmma lampu pituduh design plat.Ayeuna anjeun parantos terang yén, naon waé anu anjeun milari, anjeun pasti bakal mendakanana GUTE TEK PLASTIC.kami ngajamin yén éta aya di dieu GUTE TEK PLASTIC.
Tingkat kaamanan GUTE TEK PLASTIK minuhan standar anu relevan. Éta parantos lulus uji CCC, CQC, sareng TELEC pikeun disatujuan detektor tegangan rendah (LVD), kasaluyuan éléktromagnétik (EMC), sareng radiofrequency (RF)..
Kami tujuan pikeun nyayogikeun kualitas anu pangluhurna pmma lampu pituduh design plat.pikeun konsumén jangka panjang urang sareng kami bakal aktip kerjasama sareng konsumén pikeun nawiskeun solusi anu épéktip sareng kauntungan biaya.
  • Plexiglass Pmma Light Guide Plate pikeun Led Pendent Light
    Plexiglass Pmma Light Guide Plate pikeun Led Pendent Light
    GUTE TEK PLASTIK Plexiglass pmma piring pituduh lampu pikeun lampu pendent dipingpin, piring pituduh lampu nyerep cahaya dipancarkeun tina sumber cahaya, nalika lampu ngahontal unggal titik pituduh lampu, lampu bakal diffuse ka sadaya sudut sarta emit ti piring pituduh lampu. piring pituduh PMMA boga karasa permukaan luhur sarta bisa ngajaga penampilan geulis dipingpin lampu pendent pikeun lila.
TAROS KAMI
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.
Gantelkeun:

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun