GUTE TEK PLASTIK lembar lgp pikeun lampu wengi dipimpin

Anjeun dina tempat anu leres pikeun GUTE TEK PLASTIK lembar lgp pikeun lampu wengi dipimpin.Ayeuna anjeun parantos terang yén, naon waé anu anjeun milari, anjeun pasti bakal mendakanana GUTE TEK PLASTIC.kami ngajamin yén éta aya di dieu GUTE TEK PLASTIC.
Produk ieu mikaresep waktos jasa anu panjang pikeun kualitasna anu canggih..
Kami tujuan pikeun nyayogikeun kualitas anu pangluhurna GUTE TEK PLASTIK lembar lgp pikeun lampu wengi dipimpin.pikeun konsumén jangka panjang urang sareng kami bakal aktip kerjasama sareng konsumén pikeun nawiskeun solusi anu épéktip sareng kauntungan biaya.
  • GUTE TEK PLASTIK custom PMMA piring pituduh lampu acrylic pikeun lampu wengi 3D
    GUTE TEK PLASTIK custom PMMA piring pituduh lampu acrylic pikeun lampu wengi 3D
    GUTE TEK PLASTIK Plexiglass Acrylic Light Guide Plate pikeun 3D dipimpin lampu wengi, téknologi transmisi cahaya jero. Bahan plexiglass pmma ngagaduhan pancaran cahaya anu kuat. GUTE TEK ngadopsi ukiran laser, precision tinggi sareng tékstur anu jelas. Kami ngagaduhan 32,022ft² bengkel pangolahan jero, kalayan motong profési, mesin laser. GUTE TEK gaduh kamampuan ngadamel sagala jinis lampu wengi LED 3D kalayan waktos pangiriman anu pondok.
  • GUTE TEK PLASTIK Home Decor DIY PMMA Acrylic Lambaran Lampu Peuting
    GUTE TEK PLASTIK Home Decor DIY PMMA Acrylic Lambaran Lampu Peuting
    GUTE TEK PLASTIK DIY lampu akrilik pituduh piring lampu wengi, Poli (métil metakrilat) (PMMA), ogé katelah akrilik, kaca akrilik, perspex, atanapi plexiglass. PMMA mangrupikeun bahan anu kuat, tangguh, sareng hampang. Kapadetanna 1,17–1,20 g/cm3, kirang ti satengah gelas. Éta ogé gaduh kakuatan dampak anu saé, langkung luhur tibatan gelas sareng polystyrene. PMMA ngalirkeun cahaya infra red nepi ka 2.800nm ​​sarta meungpeuk IR panjang gelombang nu leuwih panjang nepi ka 25.000nm. éta pilihan pangalusna pikeun karajinan DIY decor imah.
TAROS KAMI
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.
Gantelkeun:

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun