Palayanan

VR

Palayanan

GUTE TEK PLASTIK nawiskeun jasa profésional, efisien sareng rupa-rupa diffuser, lgp sareng pilem reflektif pikeun konsumén dina industri pencahayaan.

Salaku piring difusi, piring pituduh Lampu jeung pilem Reflective ngan hiji bagian tina produk cahaya, éta aplikasi mutuskeun ku produk, jadi sarat diffuser, LGP jeung pemantul béda jeung various.GUTE TEK ieu devoted mun nawarkeun husus tur solusi profésional pikeun konsumén urang.

 

Ladenan anu disesuaikan sapertos kieu:

1. bahan baku ngaropéa pikeun konsumén

Bahan baku anu kami anggo biasana tina merek anu kasohor di domestik sareng luar negeri

Sapertos FCFC, CHIMEI, CNPC, MITSUBISHI sareng LG.We tiasa nganggo bahan tina merek ieu dumasar kana sarat palanggan; 

2. Potong kana ukuran sareng bentuk anu béda tina lambaran pesawat

GUTE TEK gaduh bengkel pangolahan jero pikeun lambaran, urang tiasa motong lambaran kana ukuran sareng bentuk alit sareng mesin CNC router, mesin motong laser, mesin slotting sareng mesin pangeboran. Sarta ogé laser dotting nyieun distribusi cahaya béda pikeun effect.Also visual béda bisa UV nyitak poto béda jeung desain dina diffuser pikeun meunangkeun éfék hiasan.

3. Ngaliwatan panas lambar deui nyieun bentuk béda pikeun kotak lampu iklan molotok, panutup lampu siling jeung lampu hiasan

GUTE TEK tiasa ngolah lambaran nganggo vakum ngabentuk sareng niup molding kana bentuk anu béda, ogé tiasa ngabengkokkeun lambaranana pikeun ngadamel bentuk anu béda dina aplikasi anu béda.


contact US

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun