Warta
VR

GUTE TEK PLASTIK PMMA LGP Test Pikeun DELL 7250 Laptop layar rampa

2022/08/10
GUTE TEK PLASTIK PMMA LGP Test Pikeun DELL 7250 Laptop layar rampa

Anyar, konsumén geus consulted Dell touch layar runtuyan notebook pangropéa komputer pilem polarizing, pilem difusi cahaya, pilem enhancement kacaangan, piring pituduh lampu na pilem reflective bodas; Pilem ieu kami nawiskeun sadaya conto ka palanggan pikeun diuji, sareng palanggan disatujuan kualitasna.

 

Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan piring pituduh lampu dina notebook layar rampa Dell 7250; Salaku jumlah diperlukeun teu badag, lamun piring pituduh lampu diolah ku print layar tur prosés print embossing panas, biaya pisan high.So kami nyarankeun konsumén ngagunakeun solusi laser dotting;

 

Biasana, modul lampu tukang komputer notebook mangrupa cahaya hiji-sisi, jeung sisi cahaya nyaéta sisi ujung panjang; Numutkeun susunan dipingpin, urang ngalaksanakeun layouts dotting optik béda pikeun nguji efisiensi lampu, sarta tungtungna manggihan skéma distribution lampu kalawan uniformity tinggi na kacaangan tinggi;

 

Upami anjeun ngalereskeun komputer anjeun, sareng jumlah pelat pituduh cahaya henteu ageung sareng henteu tiasa ngahontal MOQ prosés anu sanés, kami tiasa nyayogikeun anjeun solusi optik titik laser anu pangsaéna pikeun nyumponan sarat anjeun sareng ngahémat biaya anjeun; Tangtosna, upami jumlahna ageung, kami bakal nanganan percetakan layar atanapi print embossing panas pikeun nyepetkeun waktos pangiriman sareng ngahémat biaya.

 

Lampu tukang modul lampu pituduh produksi piring jeung ngolah, kami profésional, wilujeng sumping konsultasi kami!

 

GUTE TEK PLASTIK

Whatsapp: +86 13702235971 (Helen Lee)

Surélék:Sales06@lgpsheet.com

 

 


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim panalungtikan anjeun

Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
    Basa ayeuna:Sundanese
    Kirimkeun Pananyaan anjeun