Produk
VR

GT-QTA Lembar diffuser prisma akrilik dirancang kalayan struktur ilmiah disusun rapih nonjol kuantum sagi genep. Nalika lampu LED ngaliwatan beungeut prisma, sudut cahaya rata-rata bakal dirobah jadi 85 derajat, teu ngan nurunna nilai glaring cahaya pikeun meunangkeun suprési sorotan lumrah, tapi ogé ngaronjatkeun efisiensi cahaya. sumber jeung spésifikasi listrik sejen, transmitansi cahaya lambar diffuser lampu piramida jelas leuwih luhur ti matte tradisional atawa jeruk mesek tékstur lampu difusi lambar, ogé éféktif ngurangan sorotan dina waktos anu sareng.The UGR nyaeta kirang ti 19, nu mangrupa pilihan pangalusna. pikeun lampu atikan jeung lampu kantor.


2) Inspeksi Umum

Barang

Sarat Téknis

Métode Tés

L (mm)

1200±0,3

Kaliper

W (mm)

1200±0,3

Kaliper

Ketebalan (mm)

SPEC1: 1,2 / 1,5 / 2,0 ± 0,1

Mikrométer/Thickness Gauge

Penampilan

1. Taya awak asing atra atawa scratch goréng

Inspeksi Visual / Feeler

Awak Asing≤0.2mm,Acceptability≤2; 

Jarak heterochromatic leuwih gede ti 100mm

Taya goresan diwenangkeun dina panel
2. Lempeng warpage ≤0.5mm, bungkusan ogé ditangtayungan

3) Poto produk:

  

  


 

2. Spésifikasi Produksi

1) Émbaran bahan baku

 

Produsén

Bahan

Modél No.

Seuneu Peunteun

Garansi
Mitsubishi &Ganda Gajah  Bahan optik 

PMMA

GT-QTA

1/16” HB

3 Taun

 

2) Harta Bahan


Harta

Arah / Interval

Unit

Hasilna

Métode Tés

Harta termal

Kontraksi Termal

MD (Arah Mesin)

TD (Arah Transverse)

Kal/cm*detik ℃ *10-4

4.5

ASTM D177

Milik mékanis

HDT (suhu distorsi panas)

88

ASTM D648-07

VST (Vicat Softening temperature)

104

ASTM D1525-09

Milik mékanis

Ékspansivitas liniér

cm / ℃ * 10-5

7.6

ASTMD696

Elongation tensile

%

5.0

ASTMD638 1/8", 6mm/min

Kakuatan regangan

KG/CM2 (IB/IN2)

270 (3830)

ASTMD638 1/8", 6mm/min

HRCHR123

ASTM D785-08

Pasipatan Listrik

Résistansi permukaan

Obverse

Ω

<103

ASTM D257

Cadangan

Ω

<103

Nyerep cai



%

0.3

ASTM D570-9

Laporan ieu tina hasil tés sareng data tés, sanés pikeun jaminan kualitas.

Hak cipta laporan ieu milik GUTE TEK PLASTIK, ngalarang nyalin sareng plagiat.

 

 

3) Pasipatan optik

 

No.Barang

Métode Tés

Alat Uji

Spésifikasi

1

Pangiriman

ASTM D1003

Halimun Transmittance Tester

92%

2Halimun

80 %


4) Dilarapkeun Rincian

l Produk ieu mangrupikeun aplikasi lingkungan jero ruangan, henteu cocog pikeun lingkungan ultraviolét sareng asam anu kuat;

l Suhu lingkungan gawé: 0 ~ 80 ℃;

l Suhu gudang: 25 ℃ ± 10

l Kelembaban lingkungan: 45% ~ 75%

l Teu tiasa dianggo dina lingkungan lebu.


#produsen lembar diffuser lampu akrilik#lembarpenggunadiffuserlampuPMMA#lembarpenggunadiffusercahayabersih#lembarpenggunaandiffuserakrilik

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun