Supplier solusi hiji-léngkah pikeun lambar diffuser cahaya anu dipimpin, lambar LGP sareng pilem reflektif cahaya.
+86-750-3256530

PMMA lambar plastik berwarna loba dipaké dina dewan hiasan indoor na outdoor, dewan partisi di kantor jeung imah, desain produk, ukiran sarta signboard, papan iklan pas warung, seni karajinan jeung loba deui aplikasi. Éta tiasa diolah di pabrik GUTE TEK Plastik kalayan motong laser sareng mesin CNC.

GUTE TEK Plastic premium acrylic plexiglass lambar pisan serbaguna sarta datang dina rupa-rupa warna jeung ukuran. Lambaran kaca plexi berwarna cocog pikeun tanda di jero ruangan atanapi luar. Naha anjeun milih warna naon, tembus atanapi opak, teu aya watesna pikeun naon anu anjeun tiasa laksanakeun sareng lambar warna akrilik PMMA.

Kirim panalungtikan anjeun
Bubuka produk

GUTE TEK Plastik lambar kaca plexi berwarna gaduh dua cara ngadamel karajinan, hiji tuang sareng anu sanésna diekstrusi. Dibandingkeun sareng lambar akrilik tuang, lambaran akrilik anu diekstrusi ngagaduhan beurat molekul anu langkung handap, sipat mékanis rada lemah sareng kalenturan anu langkung luhur. fitur nu mangpaat pikeun bending na thermoforming, sarta waktu softening pondok. Cast acrylic lambar ngabogaan beurat molekul tinggi, stiffness alus teuing, kakuatan sarta lalawanan kimiawi alus teuing, ku kituna leuwih cocog pikeun ngolah signboards badag-ukuran, nu nyokot saeutik leuwih panjang batan prosés softening. Lembar plexiglass akrilik tuang ngagaduhan kalenturan anu teu aya tandingan dina sistem warna sareng pangaruh tékstur permukaan, sareng gaduh spésifikasi produk lengkep pikeun sababaraha tujuan khusus.

Biasana, extruded PMMA plexi kaca berwarna lambar plastik dipaké hiasan indoor, signage, toko pas, seni karajinan jeung loba deui aplikasi. Tuang Acrylic PMMA plexi kaca berwarna lambar plastik dipaké dina tampilan outdoor. Atoh, lambar plastik berwarna akrilik ngagaduhan rupa-rupa warna sareng ukuran, tiasa nyumponan palanggan naon waé. sarat.

Kaunggulan Perusahaan

Kauntungannana ngaropéa: Bengkel pangolahan jero nyaéta 32,022ft², kalayan potongan profési, mesin laser, mesin cetak UV, mesin blow molding sareng mesin ngabentuk plastik, tiasa nawiskeun jasa khusus sapertos ukuran sareng bentuk anu disesuaikan.Also tiasa nawiskeun bahan baku, ketebalan sareng warna. jasa ngaropéa.

Manajemén Integritas, Puji Pelanggan: Sertifikasi Kredit Merchant disatujuan ku pamaréntah sareng kapuasan saatos penjualan langkung ti 95% sareng tingkat pujian 98%;

Sistem Penjualan Gancang sareng Cekap: Kanggo jasa Pra-jualan, aya departemén sampel khusus pikeun ngalayanan klien kami, pikeun produk anu tos aya sampel gratis; Pikeun produksi komérsial, pangiriman nyaéta 7-10days, pangiriman gancang jeung respon gancang;

Kauntungan finansial: Kalayan taun jasa merek badag, GUTE TEK PLASTIK gaduh tim prosés LC anu profésional pisan pikeun prosés pamayaran LC, urang tiasa nawiskeun LC dina 90 dinten ti tanggal BL pikeun perdagangan bulk. Ieu tiasa ngaleungitkeun tekanan kauangan klien kami.

Sertifikasi sareng Patén

Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Telepon:
+86 13702235971
Telepon:
+86 750 3256530
Website:
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
    Basa ayeuna:Sundanese

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun: