Produk
VR
  • Rincian produk
  • Profil Perusahaan
  • Palayanan

1. Bubuka produk

1) Ngaran Produk

PMMA Prismatic diffuser

2) Inspeksi Umum

BarangSyarat TéknisMétode Tés
L (mm)

± 0,3

Kaliper

W (mm)

± 0,3

Kaliper

Ketebalan (mm)

SPEC1: 2,5 ± 0,1

SPEC2: 3.0±0.1

SPEC3: 4.0±0.1

mikrométer/

Thickness Gauge

Penampilan

1. Taya awak asing atra atawa scratch goréng

■ Awak Asing≤0.2mm,Acceptability≤2; 

■ Jarak heterochromatic leuwih gede ti 100mm;

■ Taya goresan diwenangkeun dina panel;

2. Lempeng warpage ≤0.5mm, bungkusan ogé ditangtayungan

Inspection Visual / Feeler

3) Poto produk:

2. Spésifikasi Produksi

1) Émbaran bahan baku


Produsén

Bahan

Modél No

Peunteun seuneu

Garansi

Mitsubishi 

PMMA

GT-K12

HB

3 Taun


2) Harta Bahan


Harta

Arah / Interval

UnitHasilnaMétode Tés

Harta termal

Kontraksi Termal

MD (Arah Mesin)

TD (Arah Transverse)

Kal/cm*detik ℃ *10-44.5

ASTM D177

Milik mékanis

HDT (suhu distorsi panas

≥88.4

ASTM D648-07

VST (Vicat Softening temperature)

104

ASTM D1525-09

Ékspansivitas liniér

cm / ℃ * 10-5

7.8

ASTMD696

HRC

HR

123

ASTM D785-08

Pasipatan Listrik

Résistansi permukaan

Obverse

Ω<10³ 

ASTM D257

Cadangan

Ω

<10³ 

Adsorpsi cai



%

0.3

ASTM D570-98


Laporan ieu tina hasil tés sareng data tés, sanés pikeun jaminan kualitas.

Hak cipta laporan ieu milik GUTE TEK PLASTIK, ngalarang nyalin sareng plagiat.


3) Pasipatan optik


No

Barang

Métode Tés

Alat Uji

Spésifikasi

1

Pangiriman

ASTM D1003

Halimun Transmittance Tester

70-90 %
2

Halimun


88-94 %

4) Dilarapkeun Rincian

l Produk ieu mangrupikeun aplikasi lingkungan jero ruangan, henteu cocog pikeun lingkungan ultraviolét sareng asam anu kuat;

l Suhu lingkungan gawé: 0 ~ 80 ℃;

l Suhu gudang: 25 ℃ ± 10

l kalembaban lingkungan: 45% ~ 75%

l Teu tiasa dianggo dina lingkungan lebu.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2011
  • Jinis bisnis
    Industri manufaktur
  • Nagara / wilayah
    Foshan
  • Industri utama
    Lambaran Plastik
  • Produk utama
    PS/PMMA/PC light Diffuser Sheet, PS/PMMA Light Guide Plate Sheet, PC/PET Reflective Film, Mirror PMMA Sheet,Clear PS/PMMA Sheet
  • ElterPrise Jalma
    黎果
  • Total karyawan
    201~1000 people
  • Nilai kaluaran taunan
    250000tons
  • Ékspor Pasar
    Uni Éropa,Timur Tengah,Eropa Wétan,Amérika Latin,Jepang,Asia Tenggara,Amérika
  • Konsumén terkét
    FSL,NVC,YANKON,SKYWORTH,OPPLE,PAK,HISENSE AND UPSHINE
Profil Perusahaan
GUTE TEK PLASTIK diadegkeun dina taun 2011, éta produsén ngarah sareng perusahaan téknologi tinggi dina industri plastik optik. Kalayan ajén 'Faktualisme sareng Inovasi, Kualitas Unggul sareng Jasa Profesi, Gawé Ikhlas sareng Saling Mangpaat', kami bakti nawiskeun diffusers cahaya sapertos piring difusi PS, lambar diffuser PMMA sareng lambar diffuser PC, lambar PS sareng PMMA LGP, PC sareng PET pilem reflective lampu, nawarkeun solusi hiji-hambalan pikeun konsumén urang di industri cahaya jeung industri tampilan Bercahya.
Markas GUTE TEK PLASTIK aya di kota FOSHAN, Guangdong, China.Basis produksi nyertakeun daérah 213,480ft² kalayan 13 jalur produksi ékstrusi, kami ngahasilkeun langkung ti 250000ton produk per taun. departemén sampel sarta laboratorium optik bebas, laboratorium geus cooperated kalawan loba institutes panalungtikan ilmiah, kuliah jeung universitas. Ngadopsi instrumen profésional sarta parabot, jeung departemén RD mantuan nyiapkeun sampel pikeun sarat béda, sampel bebas produk aya, sarta waktu pangiriman nyaeta 3-5days;
Kami ngagaduhan tim profésional pikeun ngalayanan para nasabah:
Pikeun penjualan, langkung ti 10 taun pangalaman penjualan luar negeri, sareng akrab pisan sareng prosés perdagangan internasional FOB sareng mode pamayaran LC, kalayan lisénsi impor sareng ékspor nyalira, kami nawiskeun jasa dunya.
Pikeun produksi, kamampuan ngolah jero profésional sareng efisien, gaduh bengkel pangolahan jero 32,022ft², kalayan langkung ti 12 sét router CNC sareng 5 sét mesin motong pikeun diffuser, 10 sét mesin motong laser PMMA, 3 sét mesin polishing, 10 sét mesin laser dotting pikeun LGP akrilik, 4 sét. mesin slotting lambar palastik jeung 2 sét mesin motong pilem reflective, urang bisa nawiskeun cut na laser dotting pikeun bentuk béda nurutkeun customer sarat béda.
Kalayan pangalaman mangtaun-taun, GUTE TEK PLASTIK gaduh pangaweruh anu hadé ngeunaan solusi pencahayaan, kalayan metode uji anu ketat sareng ilmiah, Kami nawiskeun solusi pencahyaan anu pangsaéna pikeun palanggan kami, sareng ngabantosan palanggan urang terang kumaha milih sareng kumaha ngagunakeun diffuser optik anu béda, LGP. sarta bahan pilem reflective base on aplikasi béda;
GUTE TEK PLASTIK fokus kana kualitas sarta kredibilitas, urang mastikeun nuturkeun sistem kadali kualitas ISO9001, geus gotten idin ngurangan polutan jeung sistem manajemen kualitas ISO9001 certificate.The produk geus ngaliwatan ujian jeung meunangkeun sertipikat kualifikasi tina SGS LAB; Ngaliwatan inovasi konstan jeung panalungtikan, parusahaan urang geus dilarapkeun loba patén-patén téhnologi praktis;
Dumasar kana produk kualitas sareng téknologi inovatif, kami ngalayanan merek kelas munggaran di China, sapertos FSL, NVC, YANKON, SKYWORTH, OPPLE, PAK, HISENSE AND UPSHINE. Produk sareng jasa kami ogé nutupan seueur nagara, sapertos AS, Inggris. , Perancis, Italia, Walanda, Jerman, Spanyol, Iran, Qatar, Arab Saudi, Turki, Mesir, India, Nepal, Kamboja, Singapura, Australia jeung Brazil.
Kami ngarepkeun palastik kami dipasang ku jangjang aplikasi optik pikeun nyaangan dunya.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
GUTE TEK PLASTIK Kéngingkeun SERTIFIKAT ISO9001 Pikeun piring pituduh Cahaya
SERTIFIKAT PATEN PLASTIK GUTE TEK PIKEUN DIFFUSER LEMBAR JEUNG LEMBAR PANDUAN LAMPU
GUTE TEK SERTIFIKAT PATEN PLASTIK Pikeun Film Reflektif
GUTE TEK PLSTIC SGS SERTIFIKAT Pikeun PS PMMA PC DIFFUSER LEMBAR
SERTIFIKAT PLASTIK GUTE TEK Pikeun piring difusi antibakteri
Ngaluarkeun ku:SGS LAB
Gute Tek palastik SGS ROHS sertipikat pikeun lambar optik
Ngaluarkeun ku:SGS LAB
GUTE TEK PLASTIK SGS SERTIFIKAT PLAT DIFFUSION TAHAN API
Ngaluarkeun ku:SGS LAB
GUTE TEK PLASTIK SGS SERTIFIKAT Pikeun piring pituduh lampu
Ngaluarkeun ku:SGS LAB

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun