Warta
VR

Prosés bédana pikeun piring pituduh lampu akrilik perspex

2022/05/12
Prosés bédana pikeun piring pituduh lampu akrilik perspex

Dinten ieu kami utamana bakal ngobrol ngeunaan cara ngolah titik piring pituduh lampu.

Prosés embossing termal ngagunakeun prinsip fisik deformasi palastik nalika bahan LGP dipanaskeun pikeun ngalengkepan ngolah titik-titik.

Sateuacan piring pituduh lampu diolah, dua gilinding anu dipanaskeun puteran dina arah anu berlawanan sareng celah antara gilinding disaluyukeun, sareng rollers ditutupan ku témplat stainless steel sareng struktur mikro anu diolah. (POLA). LGP dikirim ka tengah dua gilinding ngaliwatan alat mindahkeun, sarta suhu dua rollers na stencil ditransferkeun ka beungeut kontak LGP (téoritis, éta mangrupakeun kontak linier), dina waktos anu sareng, nu permukaan LGP ieu plastically cacad alatan panas sarta tekanan, sarta microstructure (POLA) on stencil nu tos rengse dipindahkeun kana beungeut LGP pikeun ngalengkepan ngolah microstructure (titik POLA) LGP.


Screen printing light guide plate mangrupakeun jenis prosés anu dicitak tinta dina piring pituduh lampu ngaliwatan layar, ku kituna cahaya ngaliwatan titik-titik ieu pikeun ngabentuk lampu seragam, proses ieu relatif basajan, gampang pikeun control.It mimiti explicated. dina industri kotak lampu ultra-ipis, ogé nepi ka ayeuna geus loba dipaké prosés.

Proses ukiran laser tina piring pituduh cahaya: Ukiran nyaéta prosés fisik, umur jasa tina piring pituduh lampu utamana patali jeung kualitas substrat plexiglass. Dibandingkeun sareng percetakan layar LGP, laser dotting PMMA umur jasa langkung panjang. Aya kasus, hiji stasiun subway dipaké dina print layar PMMA LGP pikeun kotak lampu ultra-ipis, lampu geus ditolak serius kirang ti 2 taun;

Lebar maxim of engraved pituduh lampu plat is1.2M, nu uniformity pituduh lampu masih bisa ngahontal leuwih ti 80%; Ukuran khususna ageung, laser dotting plexiglass LGP atanapi piring pituduh lampu akrilik, efisiensi pituduh lampu anu langkung saé, kinerja anu langkung stabil. 10MM ketebalan engraved piring pituduh lampu kalayan rubak 1.2M, kalawan sumber lampu 30W, katerangan permukaan bisa ngahontal leuwih ti 2000LUX;

 

prosés laser dotting pisan fléksibel, teu kawas panas embossing print LGP jeung layar print LGP, nu peryogi stencil jeung témplat separately.Laser pituduh lampu piring bisa dijieun sarta motong dina ukuran naon, ogé spésifikasi individu pembuatan plat husus. The laser dotting PMMA LGP pikeun produksi jumlah badag tapi loba spésifikasi produk kayaning tanda luminous, kaunggulan anu atra.

 

 

 

 


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim panalungtikan anjeun

Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
    Basa ayeuna:Sundanese
    Kirimkeun Pananyaan anjeun