Aplikasi
VR

Bubuka produk

Modul Unit Lampu tukang, sumber cahaya TFT-LCD, diwangun ku pilem optik, sapertos pilem reflektif, piring pituduh cahaya (LGP), lambar difusi sareng pilem paningkatan brightening (BEF).

 

Pilem reflektif--ngurangan leungitna cahaya. Fungsina nyaéta pikeun ngeunteung deui lampu anu bocor ngaliwatan piring pituduh cahaya sareng uih deui ka sisi panel, ku kituna ngirangan leungitna cahaya sareng ningkatkeun kacaangan.

 

Piring pituduh cahaya(LGP) - seragam nyebarkeun kaluar lampu ngaliwatan sakabéh wewengkon layar, LGP / LGF ipis di BLU teu ukur ngajadikeun modul jadi thinner, tapi ogé ngaheéat ongkos dibandingkeun LGP tradisional.

 

Lambaran difusi--diffuses cahaya ditampi ku piring pituduh lampu, guna propagate ka arah hareup pilem enhancement lampu jeung lampu tukang, ngalegaan sudut nempoan sarta ngaronjatkeun heterogeneity lampu.

 

Film ningkatna brightening (BEF) - ogé katelah lambar prisma, ningkatkeun efisiensi cahaya sareng mikrostruktur prismatik. BEF konsentrasi lampu sumebar ka hareup, pikeun ngaronjatkeun kacaangan hareup. Sareng BEF ngadaur ulang lampu anu henteu dianggo di luar sudut pandang ku cara ngagunakeun pantulan cahaya.


Rincian produk

   
Bungkusan& Balanja
jasa kami
Oem atanapi odm tiasa ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Kami bungah ngadangu ti anjeun pas sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan harga diri anjeun.





Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun