Aplikasi
VR
Jelaskeun

Kalayan pembaruan gancang tina tampilan desktop, laptop sareng produk éléktronik anu sanés, biasana 1-2 taun bakal diropéa sakali, ultra-ipis, papan sempit, tampilan dinamis anu luhur, konsumsi énergi anu rendah, jenuh warna anu luhur sareng ukuran anu langkung ageung anu parantos janten trend. ; Plat pituduh cahaya salaku salah sahiji komponén konci modul lampu tukang, struktur jeung kinerja miboga pangaruh rongkah dina modul lampu tukang jeung pangaruh tampilan kristal cair; Kustomisasi ogé geus jadi trend LGP, ngolah jeung produksi syarat téhnologi cahaya. piring pituduh ogé leuwih luhur; Nalika ngagaleuh pelat pituduh cahaya, para nasabah sacara komprehensif bakal mertimbangkeun sababaraha faktor sapertos R&Kamampuhan D, téhnologi prosés, kualitas produk, stabilitas suplai, speed respon na cutatan produk tina suppliers plat pituduh lampu. GUTE TEK PLASTIK henteu ngan ukur gaduh profésional R& Tim D, tapi ogé boga hiji workshop ngolah piring pituduh lampu bebas, dilengkepan lathes motong sarta bengkel dotting laser sarta panas embossing print pituduh lampu workshop processing piring, nyadiakeun konsumén jeung jasa ngaropéa efisien.


         
         
         

Sakali TV set téh ukuranana badag sarta ultra-thinning, mangka sarat tina piring pituduh lampu leuwih luhur, prosés laser dotting piring pituduh lampu nyokot lila, nu boga syarat luhur pikeun stabilitas énergi laser sarta akurasi operasi mékanis, jadi efisiensi produksi hese ningkatkeun; téhnologi print embossing panas teu kudu salempang ngeunaan masalah ieu, sarta ayeuna téhnologi print embossing panas utamana dipaké dina televisi, notebooks, mintonkeun, LED lampu acrylic PMMA atawa MS lampu pituduh plat(LGP) processing;


Pikeun sagala rupa ukuran televisi, laptop sareng tampilan sareng produk sanésna, sarat ukuran tina kapang embossing panas henteu sami, sareng ukuran piring pituduh cahaya anu diolah ogé béda, sapertos:

Komputer notebook 7-15.6 inci, ukuran minimum PMMA / MS light guide plate (LGP) anu tiasa diolah nyaéta 150 * 85mm, ukuran maksimalna nyaéta 350 * 195mm, sareng ketebalanna antara 0.5-1.0mm. Nyandak komputer notebook 15,6 inci sabagé conto, kapasitas produksi printer embossing panas tiasa 5650pcs sapoé;

The 18-32 tampilan inci, minimum acrylic jeung MS lampu pituduh ukuran piring nu bisa diolah nyaeta 400 * 230mm, ukuran maksimum nyaéta 720 * 400mm, sarta ketebalan LGP nyaeta antara 1.0-3.0mm. Nyandak tampilan 32inch sabagé conto, hiji mesin bisa nyieun 3450pcs;

TV 42-65 inci, ukuran LGP minimum anu tiasa diolah nyaéta 950 * 520mm, ukuran maksimalna nyaéta 1450 * 850mm, sareng ketebalanna antara 1.0-3.0mm. Candak set TV 65 inci sabagé conto, kapasitas produksi poéan nyaéta 2650pcs;

Aya ogé LED 600 * 600mm LED Edgelite lampu panel Slim, ukuran piring pituduh lampu minimum anu bisa diolah nyaeta 450 * 360mm, ukuran maksimum nyaéta 700 * 700mm, sarta ketebalan nyaeta antara 1.0-4.0mm. Kapasitas produksi poean nyaeta 3050pcs;

1200 * 600mm LED sisi lampu panel lampu, ukuran LGP minimum nu bisa diolah nyaeta 550 * 550mm, ukuran maksimum nyaéta 1350 * 700mm, sarta ketebalan nyaeta antara 1.0-4.0mm. Jeung kapasitas produksi poéan 2650pcs;


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun