Aplikasi
VR
Jelaskeun

Fitur kahiji tina LCD téh nya éta kudu dituang antara dua planes kalawan alur ipis guna dianggo normal. Alur-alur dina dua bidang téh silih tegak (90 darajat potong), maksudna, lamun molekul-molekul dina hiji bidang disusun dina arah kalér-kidul, molekul-molekul dina pesawat séjén disusun dina wétan-kulon. arah, sarta molekul antara dua planes dipaksa kana kaayaan torsi 90 derajat. Nalika cahaya ngarambat sapanjang arah susunan molekul, cahaya ogé dipintal 90 derajat nalika ngaliwatan kristal cair. Jumlahna aya dua polarizer, hiji di hareup sareng anu sanésna di tukangeun sél kaca tiasa nampilkeun gambar dina lampu tukang LED, sareng polarisasi hareup sareng pungkur ogé béda, sareng arah polarisasi dua polarisasi nangtung nangtung. .


         

 

         
         
        
        
        
Bungkusan& Balanja


        
        
         

GUTE TEK PLASTIK pilem polarizer pikeun repairing laptop

GUTE TEK PLASTIK LCD pilem polarisasi pikeun ngagantian TV

Unit lampu tukang lcd GUTE TEK PLASTIK pilem polarisasi


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun