Aplikasi
VR

Film cerminan modul lampu tukang, sakumaha ngaranna nunjukkeun, ngagambarkeun cahaya dipancarkeun ku sumber lampu CCFL atawa LED dina modul lampu tukang. Tempatna di handapeun modul lampu tukang sareng handapeun piring pituduh lampu. Film reflective ngagambarkeun sumber cahaya nu teu sumebar, ku kituna cahaya asup deui kana wewengkon konduksi cahaya pikeun ngaronjatkeun utilization cahaya. Éta tiasa langkung ningkatkeun kacaangan sareng efisiensi énergi tanpa konflik sareng téknologi pencerahan sanés. Film cerminan loba dipaké dina layar TV, pamaén iklan, handphone, aplikasi PC, komputer jeung saterusna. GUTE TEK Produk pilem reflektif palastik tiasa disayogikeun dina bentuk gulung atanapi potongan lambar sareng ogé tiasa disayogikeun maot cut, laser cut atanapi CNC routed nurutkeun sarat konsumén.


        
GUTE TEK palastik modul LCD
        
GUTE TEK palastik LCD modul pilem reflective
        
Pilem reflektif


        
Pilem Reflektif PET
        
GUTE TEK palastik LCD modul pilem reflective
        
GUTE TEK palastik LCD modul pilem reflective


Bungkusan& Balanja


        
GUTE TEK pakét pilem reflektif Plastik
        
GUTE TEK pakét pilem reflektif Plastik
        
GUTE TEK PlasGUTE TEK pakét pilem reflective plastik

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun