Aplikasi
VR

Komputer laptop paling ukuranana nyaéta tina 7 "nepi ka 17", sareng beurat komputer laptop sakitar 1-3kg, janten laptop ultra ipis janten tren. The notebook ultra ipis merlukeun ultra ipis jeung kacaangan tinggi piring pituduh lampu; Komputer laptop 7" dugi ka 14" biasana milih 0.4mm-0.6mm LGP / LGF; nu 15,6 "pikeun 24" monitor ilaharna nyandak 0,7mm mun 1,2mm piring pituduh lampu. Kumaha carana kéngingkeun pancaran cahaya anu luhur, permukaan seragam sareng kacaangan anu luhur (HB) LGP, pikeun ukuran alit sababaraha pabrik milih prosés LGP suntik, tapi ieu ngan ukur ngabatesan ukuran anu langkung alit tibatan 14 "sareng ketebalan maxium dugi ka 1mm, Pikeun ukuran badag prosés ieu biaya bakal leuwih luhur jeung kacaangan teu bisa ogé.Kalayan LGP ipis, lolobana milih prosés print embossing panas, eta ngaliwatan téknologi proprietary jeung deukeut patali, eta ngadistribusikaeun titik-titik optik tepat atawa micro- struktur lénsa dina beungeut PolyCarbonate(PC) pikeun ngabentuk piring pituduh lampu langsing LGP ultra ipis atanapi pilem pituduh lampu (LGF) nyaéta lampu pituduh anu cekap, fleksibel, tahan suhu luhur, éta pilihan anu pangsaéna pikeun lampu tukang LED langsing telepon sélulér calakan, ultrabook, pad, tablet PC, kamus éléktronik sareng alat navigasi mobil. 





Panjelasan Produk


Ngaran barang

GUTE TEK ultra ipis LGP / LGF pikeun BLU

Kategori

Piring pituduh cahaya

Aplikasi

Tampilan laptop, monitor komputer, LCD, pamuter iklan LED, navigasi GPPS mobil

bahan LGP

PC/PMMA

Ukuran

Numutkeun paménta konsumén

Kandel

0.6mm-1.0mm ketebalan

Bungkusan

packing Usuk / packing karton

Waktos prosés

Sampel: 7 ~ 10 poé

Produksi masal: 10 ~ 15 poé

Pangiriman

Pangiriman Laut / Udara Express: FedEx / DHL / UPS / TNT 

pangmayaran

T/T, Alipay, LC

Kumaha carana abdi gancang meunang cutatan?

Punten nyayogikeun desain anjeun (draf, gambar, jsb.)Jeung terangkeun inpormasi ieu:

A: Anjeun hoyong nerapkeun eta dina produk nu? Tampilan laptop, tampilan Komputer, pamuter pariwara LCD atanapi anu sanésna

B. Cara Luminous Cahaya: cahaya tunggal ujung-lite atawa dua sisi cahaya ujung-lite, atawa nawiskeun poto produk Anjeun atawa video ka kami;

C. Ukuran: ____ "(Jangkungna) x______" (panjang)

D.Jumlah: _____ PCS

E.Iraha anjeun peryogi ku : _______.

F. Dimana Pangiriman: ________(Nagara nganggo kode pos mangga)


Naha Milih Kami

1. pabrik urang diadegkeun dina 2011. Ieu téh pamaréntah disatujuan perusahaan tinggi-tech

Pabrik kami gaduh taun pangalaman produsén dina industri pencahayaan sareng pangalaman jasa pikeun merek anu kasohor sapertos FSL,NVC,YANKON,SKYWORTH,OPPLE,PAK,HISENSE AND UPSHINE. Basis produksi nyertakeun daérah 213,480ft² sareng 13 jalur produksi ékstrusi, bengkel pangolahan jero 32,022ft², kalayan langkung ti 12 sét router CNC sareng 5 sét mesin motong otomatis, 10 sét mesin motong laser PMMA, 3 sét mesin polishing, 10 sét mesin laser dotting, 4 sét plastik mesin slotting lambar jeung 8 sét reflective mesin motong pilem;

Kapasitas kami:

(1) Produksi garis Tonjolan: 130tons / poé

(2) Bengkel prosés jero: 30ton / dinten

 

2. Tim panalungtikan profésional

GUTE TEK PLASTIK ngagaduhan laboratorium mandiri anu diakui ku pamaréntah sareng gawé bareng sareng seueur lembaga panalungtikan ilmiah, kuliah sareng paguron luhur. Nepi ka ayeuna urang boga leuwih 20 patén-patén palastik optik jeung laju panalungtikan sarta pamekaran produk anyar ieu ngaronjatkeun ku 35% per taun;

 

3. departemén Sampel husus

Kami ngalaman tur profésional dina plastik optik, urang boga departemén sampel husus, leuwih 20000sample data bisa mantuan customer manggihan solusi pangalusna pikeun cahaya;

 

4. Short Diterangkeun-waktos Jeung Pangiriman Punctual

5 ~ 7 poé pikeun sampel sanggeus persetujuan karya seni, 10 ~ 15 poé pikeun produksi masal sanggeus persetujuan sampel.


5. SERVICE pangalusna

Kami nyayogikeun pamariksaan QC otorisasi pihak katilu / réspon gancang sareng akurat.


6. Sertipikat kami

Kami Disertipikasi Ku SGS, REACH, ISO 9001:2015.



Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun