Warta
VR

Naon film polarizer ?? | GUTE TEK PLASTIK

2022/04/02
Naon film polarizer ?? | GUTE TEK PLASTIK
Naon pilem polarizer?

Nalika urang ngobrol ngeunaan layar PC (kaasup monitor sareng layar notebook), urang sadayana terang yén sudut visual anu langkung ageung sareng IPS atanapi bahan MVA warna anu langkung luhur, langkung saé éfék tampilan anu dipibanda. Tapi anjeun kantos noticed pilem dina beungeut cai maranéhanana? Lamun henteu, anjeun bisa jadi geus menyakiti parah ku aranjeunna!

  

 

Sababaraha monitor sacara jelas dilabélan kalayan ajakan "ulah nyobek pilem layar". Urang bisa jadi bingung, teu film dina layar ngajaga layar ti scratch? Kumaha upami anjeun cabut?

Dina kahirupan sapopoe, sababaraha monitor ditempelkeun ku film pelindung pikeun ngajagi layar. Tapi langkung seueur pilem dina permukaan layar nyaéta pilem polarisasi, ogé disebut polarizer atanapi pilem polarisasi. Upami anjeun pareum "teu kahaja", monitor teu tiasa ningalikeun gambar sacara normal.

 

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim panalungtikan anjeun

Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
    Basa ayeuna:Sundanese
    Kirimkeun Pananyaan anjeun