Aplikasi
VR

Film diffuser lampu ultra ipis béda ti film diffuser lampu tradisional. Pilem difusi lampu tradisional leuwih kandel, sarta utamana ngandelkeun partikel ukuran béda disebarkeun acak sarta sumebar dina lapisan difusi ka pinuh paburencay lampu kajadian ngasupkeun palapis difusi. , Ku kituna ngabentuk permukaan cahaya permukaan seragam, nutupan defects sarta spot tina modul lampu tukang aslina handapeun pilem difusi; Dina waktos anu sami, pilem difusi optik sorangan gaduh kamampuan pikeun konsentrasi cahaya, sareng hiji atanapi dua film prisma (anu ogé namina pilem paningkatan kacaangan) dina film diffuser cahaya, pikeun ngahontal tujuan ningkatkeun kacaangan.

 

 Alatan mecenghulna LCD / komputer / TV jeung pangaruh lampu kacaangan tinggi jeung ketebalan ultra-ipis, film difusi jeung transmittance cahaya tinggi jeung halimun tinggi anu jadi beuki loba populér di market.GUTE TEK PLASTIK nawarkeun film diffuser ultra ipis jeung transmitansi tinggi pikeun LCD sareng monitor anu béda, sapertos 14", 15.6", 12.5" laptop, 23.8" 


Panjelasan Produk


Ngaran barangGUTE TEK ULTRA SLIM DIFFUSER FILM PIKEUN FPD(TAMPILAN PANEL DATAR)
KategoriAplikasi Film Diffuser Cahaya
AplikasiTampilan laptop, monitor komputer, LCD, pamuter iklan LED
Bahan diffuserPET
Pangiriman  60/70/80
UkuranNumutkeun paménta konsumén
Kandelketebalan 0.125mm
Bungkusanpacking Usuk / packing karton
Waktos prosésSampel: 7 ~ 10 poé
Produksi masal: 10 ~ 15 poé
PangirimanPangiriman Laut / Udara  Express: FedEx / DHL / UPS / TNT  
pangmayaranT/T, Alipay, LC

Kumaha carana abdi gancang meunang cutatan?

Punten nyayogikeun desain anjeun (draf, gambar, jsb.)Jeung terangkeun inpormasi ieu:

A: Anjeun hoyong nerapkeun eta dina produk nu? Tampilan laptop, tampilan Komputer, pamuter iklan LCD

B. Cara Cahaya Cahaya: lampu tukang/cahaya tepi (Upami anjeun henteu terang, mangga ngahubungi penjualan GUTE TEK)

Bisa nawiskeun poto produk Anjeun atawa video ka kami;


Pikeun lampu tukang:

Ketebalan tampilan atanapi monitor langkung kandel, jangkungna biasana langkung ti 3cm. Desain béda jarak bisa béda. Janten anjeun tiasa nyarioskeun ka kami jarak antara permukaan layar ka sumber anu dipimpin (Ieu ngabantosan kami pikeun nyarankeun mana pilem diffuser transmittance pangsaéna pikeun anjeun)

 

Pikeun lampu tepi:

Ketebalan pikeun pilem diffuser, LGP sareng pilem reflektif (Upami anjeun henteu terang bédana, mangga ngahubungi penjualan GUTE TEK)

 

C. Ukuran: ____ "(Jangkungna) x______" (panjang)

D.Jumlah: _____ PCS

E.Iraha anjeun peryogi ku : _______.

F. Dimana Pangiriman: ________(Nagara nganggo kode pos mangga)


Naha Milih Kami

1. pabrik urang diadegkeun dina 2011. Ieu téh pamaréntah disatujuan perusahaan tinggi-tech

Pabrik kami gaduh taun pangalaman produsén dina industri pencahayaan sareng pangalaman jasa pikeun merek anu kasohor sapertos FSL,NVC,YANKON,SKYWORTH,OPPLE,PAK,HISENSE AND UPSHINE. Basis produksi nyertakeun daérah 213,480ft² sareng 13 jalur produksi ékstrusi, bengkel pangolahan jero 32,022ft², kalayan langkung ti 12 sét router CNC sareng 5 sét mesin motong otomatis, 10 sét mesin motong laser PMMA, 3 sét mesin polishing, 10 sét mesin laser dotting, 4 sét plastik mesin slotting lambar jeung 8 sét reflective mesin motong pilem;

 

Kapasitas kami:

(1) Produksi garis Tonjolan: 130tons / poé

(2) Bengkel prosés jero: 30ton / dinten

 

2. Tim panalungtikan profésional

GUTE TEK PLASTIK ngagaduhan laboratorium mandiri anu diakui ku pamaréntah sareng gawé bareng sareng seueur lembaga panalungtikan ilmiah, kuliah sareng paguron luhur. Nepi ka ayeuna urang boga leuwih 20 patén-patén palastik optik jeung laju panalungtikan sarta pamekaran produk anyar ieu ngaronjatkeun ku 35% per taun;

 

3. departemén Sampel husus

Kami ngalaman tur profésional dina plastik optik, urang boga departemén sampel husus, leuwih 20000sample data bisa mantuan customer manggihan solusi pangalusna pikeun cahaya;

 

4. Short Diterangkeun-waktos Jeung Pangiriman Punctual

5 ~ 7 poé pikeun sampel sanggeus persetujuan karya seni, 10 ~ 15 poé pikeun produksi masal sanggeus persetujuan sampel.


5. SERVICE pangalusna

Kami nyayogikeun pamariksaan QC otorisasi pihak katilu / réspon gancang sareng akurat.


6. Sertipikat kami

Kami Disertipikasi Ku SGS, REACH, ISO 9001:2015.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun