Aplikasi
VR
Jelaskeun

Film polarizer mangrupa filter optik, transmitansi cahaya langsung patali jeung kaayaan polarisasi na. Lamun cahaya normal, nu ngageter acak dina 360 darajat, ngaliwatan polarizer nu, kawas cahaya polarized linier dina hiji arah bisa nembus, bari lampu jejeg arah polarisasi teu bisa ngaliwatan, éta bakal diserep atawa reflected di arah séjén.

Polarizer teu bisa ngarobah lampu kajadian kalawan polarisasi wenang kana arah polarisasi diperlukeun. Éta ngan ukur tiasa ngaleungitkeun cahaya polarisasi anu teu dihoyongkeun.

GUTE TEK Plastic nyayogikeun alat uji sudut pilem polarizer, éta tiasa ngabantosan anjeun ngadeteksi karusakan layar leutik nalika dianggo sapopoé. Biasana aya 4 sudut, 0 derajat, 45 derajat, 90 derajat sareng 135 derajat. Sarta kami biasana ukuran tina pilem polarier nyaeta

14'', 318*180 mm

15,6 inci, 350*199 mm

24'', 545*319 mm


         

         


         
         
         
        
Bungkusan& Balanja


         
         
         
Angkutan

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun