Warta
VR

Naon bédana antara pilem diffuser tradisional sareng pilem diffuser LCD?

2022/03/28
Naon bédana antara pilem diffuser tradisional sareng pilem diffuser LCD?

Hayu urang ngobrol ngeunaan prosés:

Aya dua rupa prosés pikeun pilem difusi;

Prosés ékstrusi:

tipe ékstrusi pilem difusi cahaya, utamana nambahkeun partikel diffused salila prosés extrusion molding tina bahan pilem, langsung extruded, sarta partikel diffused langsung dibungkus dina substrat. Prosésna kawilang saderhana, tapi syarat suhu sareng résistansi geser tina partikel anu kasebar diperyogikeun. luhur.



Prosés palapis:

 

Jenis palapis pilem diffusing lampu utamana dibentuk ku Pergaulan résin jeung diffusing partikel, sarta palapis eta dina pilem PET pikeun ngabentuk lapisan diffusing lampu. Prosés ieu merlukeun résistansi bareuh tinggi tina partikel diffusing, sabab sistem résin ngandung jumlah badag pangleyur;

 

Pilem difusi cahaya tipe palapis utamana diwangun ku struktur tilu lapis, kaasup lapisan anti goresan handap, lapisan substrat PET transparan tengah sareng lapisan difusi luhur. Prinsip kerja pilem diffuser LCD nyaéta yén cahaya asup tina lapisan anti goresan di handap, nembus substrat PET anu transparan pisan, teras kasebar ku partikel diffuser mikro-sphere PMMA anu sumebar dina lapisan diffuser pikeun ngabentuk permukaan cahaya seragam.

 

Nalika urang terang, urang tiasa ningali jelas bédana sapertos pidéo luhur:

Pilem diffuser LCD anu paling sering dianggo pikeun Laptop, komputer, TV sareng jasa perbaikan pamuter Iklan atanapi perbaikan.

 

kecap konci:

Pilem diffuser Lampu LED pikeun FPD

Film diffuser lampu pikeun renovasi Laptop

pilem diffuser lampu pikeun komputer refurbished

pilem diffuser lampu pikeun refurbishment monitor

Pilem diffuser lampu pikeun TV dirobih

 

#PC#TV# Renovasi LCD #Reparasi TV# Refurbish Laptop#

 


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim panalungtikan anjeun

Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
    Basa ayeuna:Sundanese
    Kirimkeun Pananyaan anjeun