Aplikasi
VR

Lambaran palastik optik dina modul lampu tukang nangtukeun efisiensi sakabéh modul. Film enhancement brightening (BEF) jeung microstructure prismatic (ogé katelah lambar prismatic jeung condenser) bisa éféktif ngaronjatkeun kacaangan cahaya, uniformity jeung kontras gambar, sarta sacara teu langsung ngaronjatkeun kinerja konsumsi kakuatan tina modul lampu tukang. Sacara umum, tampilan TFT-LCD perlu hiji atawa dua film enhancement brightening. Mékanismena nyaéta pikeun konsentrasi lampu anu sumebar ka payun, pikeun ningkatkeun kacaangan payun sareng ngadaur ulang lampu anu henteu kapake di luar sudut pandang ku ngagunakeun pantulan cahaya, ku kituna ngirangan leungitna cahaya. Sumawona, sacara henteu langsung ngahontal mangpaat konservasi énergi, karbon rendah sareng perlindungan lingkungan.




Bungkusan& Balanja



Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun