Aplikasi
VR

Pencahayaan diaktipkeun alatan gagalna catu daya cahaya normal disebut lampu darurat. Cahaya darurat mangrupikeun fasilitas kaamanan penting pikeun gedong umum modern sareng gedong industri. Ieu raket patalina jeung kaamanan pribadi jeung kaamanan wangunan. Dina hal kahuruan atawa bencana sejenna dina wangunan jeung gangguan kakuatan, cahaya darurat muterkeun hiji peran penting dina évakuasi tanaga, nyalametkeun seuneu jeung saterusna.

GUTE TEK Plastic LED lampu kaluar darurat hadir kalawan dipingpin piring pituduh lampu,-tahan dampak tinggi, terus beroperasi bisi aya seuneu atawa lini. Pola kalawan uv print di acrylic lgp, harti luhur, bisa gancang pituduh arah.




Bungkusan& Balanja



Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun