Aplikasi
VR

Ruang kelas modéren mangrupikeun rohangan anu berkembang, sareng lampu kelas kedah tiasa nyumponan kabutuhan anu robih. Nalika milih cahaya anu pangsaéna pikeun kelas, pertimbangan penting kalebet ketajaman visual, kanyamanan murid, efisiensi énergi, ngirangan biaya pangropéa sareng ningkat kalenturan.

GUTE TEK Plastik atikan kelas dipingpin lampu panel adapts anti sorotan acrylic lampu diffuser lambar, nu UGR kirang ti 19, pastikeun teu dazzling, éféktif ngaronjatkeun perhatian siswa, ngaronjatkeun learning jeung efisiensi gawé. 




Bungkusan& Balanja



Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun