Aplikasi
VR

Teken konsér lampu LED nyaéta kalayan piring pituduh lampu akrilik pmma anu jelas, rentang katingali sababaraha méter dina wengi anu jelas. Dijieunna tina pituduh lampu plexiglass ringan, gampang dibawa sareng disimpen. Sumawona, lambar plastik akrilik pmma ramah lingkungan, iteuk lampu LED praktis tibatan tongkat glow tunggal-pamakéan tradisional anu ngagunakeun bahan fluoresensi anu bahaya. pola nu dijieun ku motong laser, precision tinggi, harti luhur sarta teu gampang diudar.  




Bungkusan& Balanja



Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun