Aplikasi
VR

Anyar-anyar ieu, lampu bacaan diobral panas di mall Amazon, lampu bacaan ieu ogé tiasa namina lampu buku, anu parantos nyegerkeun persepsi seueur jalma ngeunaan lampu bacaan.



Lampu buku LED kreatif ieu / maca piring datar lampu wengi, gaduh ciri sapertos:

1. Desainna saderhana pisan, tapi éta gaya anu elegan, gampang dianggo. Ieu mangrupikeun desain portabel sareng hampang. Anjeun tiasa nyandak éta nalika anjeun dina perjalanan mobil, ogé éta mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun bacaan pangkeng di bumi.

2. Ieu béda ti loba lampu bacaan aya, éta cara lengkep anyar ngagunakeun lampu pikeun bacaan.

paling lampu bacaan séjén nempatan spasi badag, sarta teu gampang pikeun mindahkeun;

3. kacaangan tinggi na kacaangan bisa adjusted.This lampu buku utamana diwangun ku lambar acrylic transparan, ngaliwatan transparan conductive tinggi acrylic piring pituduh lampu pikeun ngirimkeun lampu ka sakabeh panel, lampu teu ngan kacaangan sedeng jeung teu glaring, ogé minuhan sarat pencahyaan bacaan urang, éta lain ngan hiji kreatif dipingpin buku maca lampu wengi tapi ogé mangrupa panyalindungan panon ultra-ipis panel datar lampu maca panel;

Lain hiji ciri badag tina lampu ieu, ngajaga rohangan bacaan nu maca jeung teu disturbing rohangan pribadi jalma séjén, urang bisa maca quietly di sudut mana wae;




Upami Anjeun gaduh loba whims séjén ngeunaan cahaya, sarta rék nyieun jadi kanyataan, wilujeng sumping ngobrol jeung kami. GUTE TEK PLASTIK geus pernah nguciwakeun konsumén urang, sarta kami ngarep pisan komunikasi sareng anjeun pikeun mantuan Anjeun sareng pangalusna. solusi cahayana.



Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun