Aplikasi
VR

Lampu pacilingan anu dipimpin ieu ngadopsi desain sareng prosés produksi énggal. Lampu LED ngaluarkeun cahaya di sisi. Acrylic pmma transparan piring pituduh lampu na lambar diffuser lampu nyieun struktur leuwih kompak, lampu lemes tur caang. Pencahayaan lomari GUTE TEK PLASTIK nyayogikeun cahaya anu cekap pikeun mastikeun anjeun henteu kantos titajong dina poék. Cahya refracted kana piring pituduh lampu ngaliwatan pemantul, lajeng merata disebarkeun dina beungeut lampu ngaliwatan piring diffuser. Cahaya ieu langkung terang (kalawan kacaangan dugi ka 200 lumen), tapi henteu sorotan sareng cahayana rada lemes.



Lampu bar calakan, upami lingkungan caang, bar lampu bakal pareum sacara otomatis. Awak manusa moal memicu induksi dina lingkungan ieu. Tapi lamun milih 'on mode', éta bakal caang sepanjang waktos. Upami lingkungan taram, nalika awak manusa asup kana rentang sensing, lampu kabinét anu dipingpin bakal otomatis terang, sareng éta bakal otomatis pareum nalika awak manusa angkat. lampu kabinét LED adopts struktur ningkatna magnét, hiji iteuk jeung dua nyeuseup, gampang pikeun meunangkeun. Desain nirkabel ngajadikeun lampu LED bar leuwih fleksibel jeung merenah. Bar lampu téh bisa dibabawa tur removable, éta gampang pikeun nyokot tur mindahkeun. Nalika peryogi ngecas atanapi ngarobih tempat, anjeun tiasa mareuman lampu lomari iraha waé. Lampu kabinét multifungsi ieu idéal pikeun pangkeng, kamar orok, pacilingan, kabinét, koridor, bengkel, ruangan bawah tanah, garasi, tangga, lawang garasi goah sareng tempat-tempat sanés.



GUTE TEK plexiglass transparan piring pituduh lampu leuwih lemes sareng caang dibandingkeun jeung pabrik sejenna urang piring pituduh lampu lambar plastik. GUTE TEK PLASTIK mastikeun nuturkeun sistem kontrol kualitas ISO9001, meunang sertifikasi ISO9001. Diffusers cahaya sareng pelat pituduh cahaya ngaliwat tes SGS / Reach International LAB sareng kéngingkeun sertipikat anu mumpuni. Henteu hariwang ngeunaan lambar diffuser cahaya sareng kualitas produk lambar lgp.



Bungkusan& Balanja



Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun