Aplikasi
VR
Panjelasan Produk

Lampu meja desktop ampir mangrupikeun lampu anu kedah aya pikeun unggal rumah tangga. Aya seueur gaya lampu méja di pasar, anu ngajantenkeun urang kagum. Nalika milih lampu desktop, urang umumna nganggap aspék ieu: hiji gaya, sareng anu sanésna hargana, anu katilu nyaéta tingkat panyalindungan panon.

 

Gaya dumasar kana kahoyong pribadi palanggan. Kiwari, konsumen utama nyaéta nonoman anu lahir taun 80an sareng 90an. Aranjeunna resep desain basajan tur multi-fungsi, kayaning super ipis, éta flexibly bisa nyaluyukeun sudut katerangan, nyaluyukeun cahaya jeung gelap nurutkeun pangabutuh, sarta bisa nyambung ka Internet pikeun mempermudah aksés ka data online tur Copywriting; desain ramah-pamaké sapertos trendi tur praktis, sarta lampu meja sapertos anu mindeng ditéang sanggeus.

 

Tina segi harga, konsumen sok milih produk anu paling murah, dina waktos anu sami, pilihan lampu meja bacaan masih béda pisan sareng lampu anu sanés. Kalolobaan pamakéna nengetan luhur kinerja lampu desktop. Lampu meja maca henteu ngan ukur pikeun tujuan pencahyaan, sabab jalma-jalma peryogi kontak caket nalika ngagunakeunana, ku kituna panyalindungan panon penting pisan; lamun lampu meja pohara kuat sarta dazzling, sarta eta rawan kacapean panon jeung lampu kuat bisa ngaruksak eyesight urang. Ku alatan éta, lampu meja teu kudu ngan merlukeun lampu jadi caang, tapi ogé kudu tumut kana akun kanyamanan.

 

Urang mindeng ningali loba lampu meja basajan, hiji stand lampu tambah bohlam, atawa papan dipingpin nempatkeun piring difusi disimpen dina luhureun éta. Dina sakedapan hurung lampu, panon disilap ku cahaya anu kuat. Jigana loba jalma boga pangalaman ieu, pribadi mikir yén jenis ieu lampu meja teu nyugemakeun, sarta ieu teu béda ti senter a. Lampu meja tanpa fungsi panyalindungan panon teu kedah dianggap salaku lampu meja; Seueur jalma ngan teu malire ieu, ngan fokus kana kacaangan anu luhur.

 

Dinten ieu kami ngobrol ngeunaan lampu bacaan desktop, éta ultra ipis tur pinuh ngagabungkeun kacaangan sarta kanyamanan, mimiti nyarita ngeunaan ultra ipis, sakabeh panel luminous dina ngeunaan 1cm, kacaangan luyu jeung lampu lemes, ngagunakeun cara cahaya ujung, cahaya ti nu. samping lajeng ngaliwatan piring pituduh lampu, lampu dipigawé ngaliwatan LGP jeung lampu téh malah, kertas cerminan lampu bakal ngagambarkeun kaleuwihan lampu kana piring pituduh lampu, ningkatkeun inténsitas cahaya. Papan difusi bodas susu ngajadikeun sakabeh lampu leuwih lemes. Desain struktur lampu sapertos kitu, mangrupikeun pilihan lampu meja anu nyaman.

 

         
         
        
        
        

Biasana piring difusi, jalma milih PS / Polystyrene lambar susu bodas, ketebalan nyaeta 1-1.2mm, sarta piring pituduh lampu boga Polystyrene lambar pola transparan sarta lambar transparan plexiglass kalawan titik laser; Kertas ngagambarkeun (pilem reflektif) boga pepet jeung PC dua rupa bahan, pikeun ongkos-éféktif, jalma anu ngagunakeun pepet reflective pilem leuwih.


         
         


Upami anjeun mangrupikeun produsén lampu bacaan desktop anu dipimpin, upami anjeun milari solusi pikeun lampu anjeun, mangga ngahubungi kami pikeun kéngingkeun solusi khusus anjeun.


        

        

  
        

         
         
         
        

        


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun