Aplikasi
VR
        
        
        
        
        
        

GUTE TEK PLASTIK DIY lampu akrilik pituduh piring lampu wengi, Poli (métil metakrilat) (PMMA), ogé katelah akrilik, kaca akrilik, perspex, atanapi plexiglass. PMMA mangrupikeun bahan anu kuat, tangguh, sareng hampang. Kapadetanna 1,17–1,20 g/cm3, kirang ti satengah gelas. Éta ogé gaduh kakuatan dampak anu saé, langkung luhur tibatan gelas sareng polystyrene. PMMA ngalirkeun cahaya infra red nepi ka 2.800nm ​​sarta meungpeuk IR panjang gelombang nu leuwih panjang nepi ka 25.000nm. éta pilihan pangalusna pikeun karajinan DIY decor imah.


Panjelasan Produk


Barang

GUTE TEK pmma home decor DIY lampu wengi acrylic plexiglass pituduh lampu piring

Kategori

aplikasi PMMA LGP.

Bahan

Plexiglass

Aplikasi

DIY lampu wengi LED

Ukuran

Numutkeun paménta konsumén

Bungkusan

Film pelindung + Usuk / kantong gelembung / Karton jsb.

Waktos prosés

Sampel: 7 ~ 10 poé

Produksi masal: 10 ~ 25 poé

Pangiriman

Pangiriman Udara / Laut    Express: FedEx / DHL / UPS / TNT jsb.  

pangmayaran

T/T, Alipay, LC

Karakter Plexiglass pmma lg


Plexiglass PMMA lgp lambar plastik boga résistansi cuaca pangalusna, sarta penampilan na moal robah sanggeus paparan jangka panjang ka cahya panonpoé, angin jeung hujan. piring pituduh PMMA boga karasa permukaan luhur sarta bisa ngajaga penampilan geulis keur lila. Teu gampang ngeruk dina plastik. Suhu deformasi termal PMMA sakitar 96 ℃ (1.18mpa), jeung nu leuwih luhur titik lemes Vicat nyaeta 113 ℃. 


         
         
         
         

Naon struktur lampu panel segitiga LED

Sacara umum, seueur produk plexiglass akrilik anu urang tingali melengkung sabab parantos ngagulung panas. Saatos pemanasan, lambar akrilik PMMA tiasa ngagulung kana rupa-rupa busur anu éndah sareng rak tampilan anu henteu teratur. Teu aya kelim, tapi bentukna éndah, sareng éta henteu tiasa cacad atanapi rengat pikeun nganggo waktos anu lami.

Bending panas lokal nyaéta métode umum dina ngolah rak tampilan lambar acrylic. Biasana, lempeng akrilik PMMA lempeng dibengkokkeun kana busur ku ngabengkokkeun panas, sapertos bentuk-U, satengah bunderan atanapi busur. Aya ogé sababaraha bending panas lokal troublesome, kayaning bending pelat akrilik PMMA kana sudut katuhu, sarta sudut bending panas kalayan arc lemes. Prosés ieu kedah cimata pilem pelindung dina posisi bending panas, Panas ujung akrilik dimana kudu panas ngagulung ku rod paeh suhu luhur, lajeng ngabengkokkeun kana sudut katuhu jeung gaya éksternal. Ku cara kieu, ujung produk akrilik plexiglass mangrupikeun sudut anu leres.

Prosés bending panas acrylic sakabéh nyaéta nempatkeun piring akrilik pmma kana roaster kalawan suhu set. Nalika suhu dina roaster ngahontal titik lebur akrilik, plat akrilik pmma lalaunan bakal ngalembut. Lajeng nempatkeun sarung-suhu luhur dina duanana leungeun, nyandak kaluar plat akrilik pmma, nempatkeun eta dina kapang produk acrylic nu dijieun sateuacanna, sarta ngadagoan eta pikeun niiskeun handap tur pinuh pas dina kapang nu. Saatos lebur panas, akrilik plexiglass laun-laun heuras dina hawa tiis sareng mimiti dibenerkeun sareng kabentuk. Perlu diémutan yén suhu roaster kedah dikontrol sareng henteu tiasa ningkat teuing dina hiji waktos. Ku alatan éta, roaster kedah dipanaskeun sateuacanna sareng diawasi ku jalma anu ditugaskeun khusus. Operasi bisa dilaksanakeun ngan sanggeus hawa ngahontal suhu set.


         
         
         
         

Bungkusan& Balanja


        

        

        


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun