Aplikasi
VR
         
         
         
        
        
         

Panjelasan Produk


Barang

GUTE TEK pmma pituduh lampu plat pikeun dipingpin lampu panel segitiga

Kategori

Aplikasi LGP diffuser.

 

Bahan

Pilem reflektif pikeun lampu panel: PC

Plat pituduh lampu pikeun lampu panel: PMMA, PS

Lambaran diffuser lampu pikeun lampu panel dipimpin: PS

Aplikasi

Dipingpin lampu panel segitiga

Ukuran

Numutkeun paménta konsumén

Bungkusan

Film pelindung + Usuk / kantong gelembung / Karton jsb.

Waktos prosés

Sampel: 7 ~ 10 poé

Produksi masal: 10 ~ 25 poé

Pangiriman

Pangiriman Udara / Laut    Express: FedEx / DHL / UPS / TNT jsb.  

pangmayaran

T/T, Alipay, LC

Naon LED lampu panel segitiga

Lampu panel segitiga calakan mangrupikeun lampu suasana anu tiasa dipasang dina témbok pikeun cahaya sareng hiasan. Ieu ngarojong rupa-rupa épék cahaya sarta deeply ditéang sanggeus pamaén E-olahraga jeung pencinta DIY. Ieu edge-emitting, reflective film, light guide plate, light diffuser sheets mangrupikeun bagian anu penting dina cahaya anu ngaluarkeun ujung.

Lampu panel segitiga nanoleaf béda pisan sareng lampu atmosfir tradisional. Kombinasi custom sagemblengna ngarobah kognisi jalma ngeunaan lampu atmosfir. Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun nyaluyukeun jeung splice lampu di will, ku kituna pikeun ngabentuk rupa-rupa penampilan. Alat jemput sora ngirimkeun sinyal pikeun ngadeteksi sora sareng musik di sakurilingna ka panel lampu segitiga. Lampu luncat kalawan wirahma jeung pinuh ngarasakeun unggal wirahma, Réspon waktu nyata brings pangalaman indrawi anyar, lampu atmosfir biasa hésé cocog.


        
        
        

Naon struktur lampu panel segitiga LED

Plat lampu segitiga calakan ngadopsi prinsip pemancar cahaya samping, sareng nganggo kombinasi sampurna pilem reflektif, piring pituduh lampu sareng diffuser supados strukturna langkung kompak, langkung ipis sareng langkung seragam tibatan pancaran lampu handap. Ngan 9mm lampu panel segitiga ultra-ipis kandel bisa ngahemat spasi tur pas hirup hadé. GUTE TEK PLASTIK ngagunakeun kertas reflective PC kalawan reflectivity tinggi pikeun lampu panel segitiga nanoleaf; PMMA ilahar dipaké salaku piring pituduh lampu. Pangaruh cahayana seragam, tapi PS ogé tiasa dianggo; Lambaran diffuser cahaya pikeun lampu panel segitiga dipimpin nyaéta diffuser PS. 


        
        
         

Bungkusan& Balanja


        

        

        

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun