Aplikasi
VR
  • Rincian produk
  • Profil Perusahaan
Panjelasan Produk

Ayeuna, naha anjeun angkat ka toko ritel atanapi supermarkét, naha anjeun gaduh pangalaman sapertos kitu? Bungkusan warna-warni dina rak tradisional ngagoda urang sareng urang peryogi waktos anu lami pikeun milarian barang anu dipikahoyong. Malah sababaraha rak di juru nu rada poék, urang kudu hiji-hiji pikeun manggihan, pangalaman balanja ieu anjeun moal ngalaman deui. Pikeun usaha, maranéhna ogé boga sababaraha masalah, jadi loba produk competing, kumaha carana sangkan produk sorangan gancang narik perhatian konsumén?


Kalayan aplikasi anu lega sareng popularitas lampu LED, rak bercahaya LED laun-laun asup kana visi umum. Ultra-ipis LED rak tampilan luminous, lampu lemes jeung kacaangan sedeng, teu ngan bisa nyadiakeun lingkungan balanja nyaman, tapi ogé bisa mantuan konsumén gampang manggihan barang maranéhna butuh. Sadayana seueur supermarkét mimiti nganggo rak anu bercahya, toko waralaba sareng toko méwah anu luhur, ogé mimiti difokuskeun kana tampilan anu merata bercahya ieu, tiasa ogé nunjukkeun penampilan produk sareng narik perhatian para nasabah. Rak lampu anu dipimpin janten populer.

 

Aya ogé rupa-rupa rak tampilan luminous, kayaning strips lampu dipingpin nu study kana sisi rak, jeung lampu lemes tina strips dipingpin pikeun nyieun atmosfir haneut tur nyaman, tapi sisi tunggal ieu cahayana rak luminous, teu tampilan alus barang. The ultra-ipis sakabeh panel panel luminous rak lampu, lampu téh seragam, sakabeh produk aya dina rentang cahaya, éta pohara alus pikeun nembongkeun produk, ayeuna beuki loba pabrik rak ngagunakeun sakabeh panel luminous ieu pikeun ngaganti urut solid. panel kai atawa panel kaca.

 

Struktur panel luminous ultra-ipis kawas lampu panel luminous LED normal, diwangun ku pigura perumahan, plat handap, plat difusi, piring pituduh lampu, pilem reflective, EVA bolu jeung sajabana

 

Hayu urang ngobrol ngeunaan pilihan diffuser lampu: Bahan tina piring difusi lampu umumna nyaéta plastik PP, plastik PS, plastik PMMA jeung plastik PC. Pikeun biaya bahan ieu, biaya lambar diffuser lampu PC leuwih ti tilu bahan plat difusi lianna, dituturkeun ku difusi lampu acrylic. piring, lajeng polystyrene lampu diffuser lambar, nu cheapest nyaeta PP lampu difusi plat.

 

Dina watesan kinerja, kinerja anti-yellowish sarta anti sepuh piring difusi lampu PC mangrupikeun anu pangsaéna dina sadaya bahan, dituturkeun ku lambar diffuser lampu PMMA, lambar diffuser lampu PS, sareng anu terakhir nyaéta lambar diffuser lampu PP. Kinerja anti sepuh tina plat difusi PP pisan goréng. Sababaraha konsumén milih lambar diffuser lampu PP pikeun harga anu murah. Sanggeus sababaraha waktu, sakabeh panel permukaan lemes jeung deformasi, sarta speed yellowish pisan gancang. Janten kami henteu nyarankeun piring difusi PP.

 

Piring pituduh lampu, pilihan panel pituduh cahaya dibahas tina dua aspék ieu: hiji nyaéta bahan, kadua nyaéta biaya; Dina aspék bahan, piring pituduh lampu boga PS LGP, PMMA LGP, Jeung katilu salah sahiji MS LGP, pilihan utama anu acrylic laser titik lampu pituduh plat jeung pola PS piring pituduh lampu, MS piring pituduh lampu dumasar kana modifikasi on. acrylic jeung PS bahan baku, boga kinerja sarupa duanana polymethyl methacrylate na polystyrene, Sanajan kitu, loba pabrik domestik nyieun MS piring pituduh lampu dina dasar ngaronjatkeun bahan PS. Urang nuju utamana ngawangkong ngeunaan PS jeung PMMA panel pituduh lampu, kinerja lalawanan yellowing of PMMA LGP leuwih hade tinimbang PS LGP, Ku alatan éta, lamun nasabah merlukeun leuwih ti 3 taun euweuh rak tampilan luminous yellowish, pilihan kahiji nyaéta laser titik lampu acrylic. panel, Lamun teu aya kabutuhan sapertos, lajeng piring pituduh lampu PS bisa milih.

 

Sababaraha konsumén bakal nyebutkeun yén panel pituduh lampu PS teu kudu mertimbangkeun, sabab PS lambar palastik speed yellowing pisan gancang. Anu mimiti, urang kedah terang yén salah sahiji syarat pikeun ngagancangkeun konéng PS LGP nyaéta suhu. Lamun hawa ngahontal ngeunaan 70 derajat, PS lambar palastik speed yellowing bakal pisan gancang, sarta meureun nya kirang ti satengah taun pikeun PS dewan pituduh lampu yellowing. Salami lampu anjeun dirancang leres, pigura anjeun cukup kandel pikeun emit panas, strip lampu anjeun ngagunakeun PCB aluminium alus sarta foil tambaga cukup kandel pikeun konduksi panas pinuh, suhu sisi emitting lampu handap 70 derajat, polystyrene nu. kinerja lambar pisan stabil. Polystyrene(PS) panel pituduh lampu bakal jadi pilihan pisan ongkos-éféktif.

 

Datang ka aspék ongkos, ongkos bahan baku PMMA LGP leuwih luhur batan PS LGP, prosés panel pituduh lampu PMMA boga percetakan layar tur laser dotting, prosés ieu merlukeun design distribution titik lampu, speed processing percetakan layar téh gancang, tapi disadvantage nyaeta masalah. tina tinta volatile; prosés laser dotting, euweuh urusan ukuran lambar acrylic, bisa ngarancang perenah distribution titik béda nurutkeun ukuran piring. Desain distribusi titik lampu tina panel pituduh cahaya, ngabutuhkeun para insinyur profésional pisan, teras pangaruh cahaya tiasa janten anu pangsaéna. GUTE TEK museurkeun kana panalungtikan sareng pamekaran laser dotting cahaya. Insinyur kami gaduh pangalaman langkung ti 10 taun sareng ogé lulus dina jurusan laser, nyayogikeun panel pituduh lampu akrilik titik laser pangsaéna pikeun OPPLE, Skyworth, ByteDance, jsb.,

 

Aya ogé dua rupa piring pituduh lampu PS, hiji nyaeta layar print PS piring pituduh lampu, nu sejenna nyaeta patterned piring pituduh lampu, patterned PS LGP, ngan perlu ngukir, merenah pikeun beroperasi. Panel pituduh lampu PS anu berpola diproduksi nganggo aci roller pola anu dirarancang, rollers ieu langkung precision nanometer, distribusi titik optik dina éta seragam sareng rapih. GUTE TEK babaturan deukeut jeung pabrik roller domestik luhur, investasi leuwih ti jutaan dina panalungtikan sarta pamekaran roller aci per taun, pikeun mastikeun produk mumpuni. Papan pituduh lampu PS kami disayogikeun ka FSL, HISENSE, NVC sareng seueur perusahaan pencahayaan anu sanés.

 

Upami anjeun gaduh patarosan sareng patarosan, wilujeng sumping ngobrol sareng kami.


         
         
         
        

        

        

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2011
  • Jinis bisnis
    Industri manufaktur
  • Nagara / wilayah
    Foshan
  • Industri utama
    Lambaran Plastik
  • Produk utama
    PS/PMMA/PC light Diffuser Sheet, PS/PMMA Light Guide Plate Sheet, PC/PET Reflective Film, Mirror PMMA Sheet,Clear PS/PMMA Sheet
  • ElterPrise Jalma
    黎果
  • Total karyawan
    201~1000 people
  • Nilai kaluaran taunan
    250000tons
  • Ékspor Pasar
    Uni Éropa,Timur Tengah,Eropa Wétan,Amérika Latin,Jepang,Asia Tenggara,Amérika
  • Konsumén terkét
    FSL,NVC,YANKON,SKYWORTH,OPPLE,PAK,HISENSE AND UPSHINE
Profil Perusahaan
GUTE TEK PLASTIK diadegkeun dina taun 2011, éta produsén ngarah sareng perusahaan téknologi tinggi dina industri plastik optik. Kalayan ajén 'Faktualisme sareng Inovasi, Kualitas Unggul sareng Jasa Profesi, Gawé Ikhlas sareng Saling Mangpaat', kami bakti nawiskeun diffusers cahaya sapertos piring difusi PS, lambar diffuser PMMA sareng lambar diffuser PC, lambar PS sareng PMMA LGP, PC sareng PET pilem reflective lampu, nawarkeun solusi hiji-hambalan pikeun konsumén urang di industri cahaya jeung industri tampilan Bercahya.
Markas GUTE TEK PLASTIK aya di kota FOSHAN, Guangdong, China.Basis produksi nyertakeun daérah 213,480ft² kalayan 13 jalur produksi ékstrusi, kami ngahasilkeun langkung ti 250000ton produk per taun. departemén sampel sarta laboratorium optik bebas, laboratorium geus cooperated kalawan loba institutes panalungtikan ilmiah, kuliah jeung universitas. Ngadopsi instrumen profésional sarta parabot, jeung departemén RD mantuan nyiapkeun sampel pikeun sarat béda, sampel bebas produk aya, sarta waktu pangiriman nyaeta 3-5days;
Kami ngagaduhan tim profésional pikeun ngalayanan para nasabah:
Pikeun penjualan, langkung ti 10 taun pangalaman penjualan luar negeri, sareng akrab pisan sareng prosés perdagangan internasional FOB sareng mode pamayaran LC, kalayan lisénsi impor sareng ékspor nyalira, kami nawiskeun jasa dunya.
Pikeun produksi, kamampuan ngolah jero profésional sareng efisien, gaduh bengkel pangolahan jero 32,022ft², kalayan langkung ti 12 sét router CNC sareng 5 sét mesin motong pikeun diffuser, 10 sét mesin motong laser PMMA, 3 sét mesin polishing, 10 sét mesin laser dotting pikeun LGP akrilik, 4 sét. mesin slotting lambar palastik jeung 2 sét mesin motong pilem reflective, urang bisa nawiskeun cut na laser dotting pikeun bentuk béda nurutkeun customer sarat béda.
Kalayan pangalaman mangtaun-taun, GUTE TEK PLASTIK gaduh pangaweruh anu hadé ngeunaan solusi pencahayaan, kalayan metode uji anu ketat sareng ilmiah, Kami nawiskeun solusi pencahyaan anu pangsaéna pikeun palanggan kami, sareng ngabantosan palanggan urang terang kumaha milih sareng kumaha ngagunakeun diffuser optik anu béda, LGP. sarta bahan pilem reflective base on aplikasi béda;
GUTE TEK PLASTIK fokus kana kualitas sarta kredibilitas, urang mastikeun nuturkeun sistem kadali kualitas ISO9001, geus gotten idin ngurangan polutan jeung sistem manajemen kualitas ISO9001 certificate.The produk geus ngaliwatan ujian jeung meunangkeun sertipikat kualifikasi tina SGS LAB; Ngaliwatan inovasi konstan jeung panalungtikan, parusahaan urang geus dilarapkeun loba patén-patén téhnologi praktis;
Dumasar kana produk kualitas sareng téknologi inovatif, kami ngalayanan merek kelas munggaran di China, sapertos FSL, NVC, YANKON, SKYWORTH, OPPLE, PAK, HISENSE AND UPSHINE. Produk sareng jasa kami ogé nutupan seueur nagara, sapertos AS, Inggris. , Perancis, Italia, Walanda, Jerman, Spanyol, Iran, Qatar, Arab Saudi, Turki, Mesir, India, Nepal, Kamboja, Singapura, Australia jeung Brazil.
Kami ngarepkeun palastik kami dipasang ku jangjang aplikasi optik pikeun nyaangan dunya.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
GUTE TEK PLASTIK Kéngingkeun SERTIFIKAT ISO9001 Pikeun piring pituduh Cahaya
SERTIFIKAT PATEN PLASTIK GUTE TEK PIKEUN DIFFUSER LEMBAR JEUNG LEMBAR PANDUAN LAMPU
GUTE TEK SERTIFIKAT PATEN PLASTIK Pikeun Film Reflektif
GUTE TEK PLSTIC SGS SERTIFIKAT Pikeun PS PMMA PC DIFFUSER LEMBAR
SERTIFIKAT PLASTIK GUTE TEK Pikeun piring difusi antibakteri
Ngaluarkeun ku:SGS LAB
Gute Tek palastik SGS ROHS sertipikat pikeun lambar optik
Ngaluarkeun ku:SGS LAB
GUTE TEK PLASTIK SGS SERTIFIKAT PLAT DIFFUSION TAHAN API
Ngaluarkeun ku:SGS LAB
GUTE TEK PLASTIK SGS SERTIFIKAT Pikeun piring pituduh lampu
Ngaluarkeun ku:SGS LAB

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun