Aplikasi
VR
  • Rincian produk
  • Profil Perusahaan

Panjelasan Produk

GUTE TEK PLASTIK Plexiglass pmma piring pituduh lampu pikeun lampu pendent dipingpin, piring pituduh lampu nyerep cahaya dipancarkeun tina sumber cahaya, nalika lampu ngahontal unggal titik pituduh lampu, lampu bakal diffuse ka sadaya sudut sarta emit ti piring pituduh lampu. piring pituduh PMMA boga karasa permukaan luhur sarta bisa ngajaga penampilan geulis dipingpin lampu pendent pikeun lila.


         
         
         
         
         
         

Barang

GUTE TEK pmma acrylic lgp pikeun dipingpin lampu pendent

Kategori

aplikasi LGP akrilik pmma transmittance tinggi.

Bahan

piring pituduh lampu: PMMA

Aplikasi

Dipimpin lampu pendent

Ukuran

Numutkeun paménta konsumén

Bungkusan

Film pelindung + Usuk / kantong gelembung / Karton jsb.

Waktos prosés

Sampel: 7 ~ 10 poé

Produksi masal: 10 ~ 25 poé

Pangiriman

Pangiriman Udara / Laut    Express: FedEx / DHL / UPS / TNT jsb.  

pangmayaran

T/T, Alipay, LC

PMMA pituduh lampu plat V motong na laser dotting

Ukiran grid ngawangun V nyiptakeun grid di handapeun panel ku etching runtuyan garis nangtung sarta horizontal. Jero sareng jarak garis-garis ieu dirancang sacara profésional pikeun ngaoptimalkeun keseragaman sareng kacaangan cahaya. Ku alatan éta, kacaangan beungeut hareup LGP bisa diteundeun seragam.


        
V ngawangun grid ukiran


        

Laser dotting lampu pituduh plat, dibandingkeun jeung sutra layar percetakan titik tradisional, laser titik pituduh plat leuwih fleksibel jeung ngaheéat mangsi jeung consumables séjén, nu bisa ngadalikeun pangaruh cahaya leuwih alus, titik tepat, non-volatile, pamakéan jangka panjang bakal. teu mangaruhan pangaruh. Pikeun desain titik, insinyur kedah profésional pisan pikeun ngarancang skéma perenah spéktral anu saé. GUTE TEK museurkeun kana panalungtikan sareng pamekaran manajemén laser. Insinyur kami sadayana lulusan laser sareng langkung ti 10 taun pangalaman damel. Kami parantos nyayogikeun pelat pituduh lampu laser pikeun AUP, Skyworth, byte beat, jsb, anu parantos dipuji ku para nasabah.


        
Laser dotting
        

GUTE TEK pmma acrylic lgp pikeun dipingpin lampu pendent

GUTE TEK tiasa ngadamel piring ageung pikeun konsumén anu gaduh mesin laser dotting sareng mesin motong, kami ogé tiasa ngirim palanggan pmma lgp pikeun ukuran lampu pendent anu dipimpin, GUTE TEK gaduh bengkel pangolahan jero 32,022ft², kalayan langkung ti 12set router CNC sareng 5set mesin motong otomatis , 10 sét PMMA mesin motong laser, 3 sét mesin polishing, 10sets laser dotting mesin, 4 sét palastik mesin slotting lambar jeung 2 sét reflective pilem mesin cut, urang bisa nawiskeun cut na laser dotting pikeun bentuk béda nurutkeun customer sarat béda.


         
         
         

Bungkusan& Balanja


        

        

        

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2011
  • Jinis bisnis
    Industri manufaktur
  • Nagara / wilayah
    Foshan
  • Industri utama
    Lambaran Plastik
  • Produk utama
    PS/PMMA/PC light Diffuser Sheet, PS/PMMA Light Guide Plate Sheet, PC/PET Reflective Film, Mirror PMMA Sheet,Clear PS/PMMA Sheet
  • ElterPrise Jalma
    黎果
  • Total karyawan
    201~1000 people
  • Nilai kaluaran taunan
    250000tons
  • Ékspor Pasar
    Uni Éropa,Timur Tengah,Eropa Wétan,Amérika Latin,Jepang,Asia Tenggara,Amérika
  • Konsumén terkét
    FSL,NVC,YANKON,SKYWORTH,OPPLE,PAK,HISENSE AND UPSHINE
Profil Perusahaan
GUTE TEK PLASTIK diadegkeun dina taun 2011, éta produsén ngarah sareng perusahaan téknologi tinggi dina industri plastik optik. Kalayan ajén 'Faktualisme sareng Inovasi, Kualitas Unggul sareng Jasa Profesi, Gawé Ikhlas sareng Saling Mangpaat', kami bakti nawiskeun diffusers cahaya sapertos piring difusi PS, lambar diffuser PMMA sareng lambar diffuser PC, lambar PS sareng PMMA LGP, PC sareng PET pilem reflective lampu, nawarkeun solusi hiji-hambalan pikeun konsumén urang di industri cahaya jeung industri tampilan Bercahya.
Markas GUTE TEK PLASTIK aya di kota FOSHAN, Guangdong, China.Basis produksi nyertakeun daérah 213,480ft² kalayan 13 jalur produksi ékstrusi, kami ngahasilkeun langkung ti 250000ton produk per taun. departemén sampel sarta laboratorium optik bebas, laboratorium geus cooperated kalawan loba institutes panalungtikan ilmiah, kuliah jeung universitas. Ngadopsi instrumen profésional sarta parabot, jeung departemén RD mantuan nyiapkeun sampel pikeun sarat béda, sampel bebas produk aya, sarta waktu pangiriman nyaeta 3-5days;
Kami ngagaduhan tim profésional pikeun ngalayanan para nasabah:
Pikeun penjualan, langkung ti 10 taun pangalaman penjualan luar negeri, sareng akrab pisan sareng prosés perdagangan internasional FOB sareng mode pamayaran LC, kalayan lisénsi impor sareng ékspor nyalira, kami nawiskeun jasa dunya.
Pikeun produksi, kamampuan ngolah jero profésional sareng efisien, gaduh bengkel pangolahan jero 32,022ft², kalayan langkung ti 12 sét router CNC sareng 5 sét mesin motong pikeun diffuser, 10 sét mesin motong laser PMMA, 3 sét mesin polishing, 10 sét mesin laser dotting pikeun LGP akrilik, 4 sét. mesin slotting lambar palastik jeung 2 sét mesin motong pilem reflective, urang bisa nawiskeun cut na laser dotting pikeun bentuk béda nurutkeun customer sarat béda.
Kalayan pangalaman mangtaun-taun, GUTE TEK PLASTIK gaduh pangaweruh anu hadé ngeunaan solusi pencahayaan, kalayan metode uji anu ketat sareng ilmiah, Kami nawiskeun solusi pencahyaan anu pangsaéna pikeun palanggan kami, sareng ngabantosan palanggan urang terang kumaha milih sareng kumaha ngagunakeun diffuser optik anu béda, LGP. sarta bahan pilem reflective base on aplikasi béda;
GUTE TEK PLASTIK fokus kana kualitas sarta kredibilitas, urang mastikeun nuturkeun sistem kadali kualitas ISO9001, geus gotten idin ngurangan polutan jeung sistem manajemen kualitas ISO9001 certificate.The produk geus ngaliwatan ujian jeung meunangkeun sertipikat kualifikasi tina SGS LAB; Ngaliwatan inovasi konstan jeung panalungtikan, parusahaan urang geus dilarapkeun loba patén-patén téhnologi praktis;
Dumasar kana produk kualitas sareng téknologi inovatif, kami ngalayanan merek kelas munggaran di China, sapertos FSL, NVC, YANKON, SKYWORTH, OPPLE, PAK, HISENSE AND UPSHINE. Produk sareng jasa kami ogé nutupan seueur nagara, sapertos AS, Inggris. , Perancis, Italia, Walanda, Jerman, Spanyol, Iran, Qatar, Arab Saudi, Turki, Mesir, India, Nepal, Kamboja, Singapura, Australia jeung Brazil.
Kami ngarepkeun palastik kami dipasang ku jangjang aplikasi optik pikeun nyaangan dunya.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
GUTE TEK PLASTIK Kéngingkeun SERTIFIKAT ISO9001 Pikeun piring pituduh Cahaya
SERTIFIKAT PATEN PLASTIK GUTE TEK PIKEUN DIFFUSER LEMBAR JEUNG LEMBAR PANDUAN LAMPU
GUTE TEK SERTIFIKAT PATEN PLASTIK Pikeun Film Reflektif
GUTE TEK PLSTIC SGS SERTIFIKAT Pikeun PS PMMA PC DIFFUSER LEMBAR
SERTIFIKAT PLASTIK GUTE TEK Pikeun piring difusi antibakteri
Ngaluarkeun ku:SGS LAB
Gute Tek palastik SGS ROHS sertipikat pikeun lambar optik
Ngaluarkeun ku:SGS LAB
GUTE TEK PLASTIK SGS SERTIFIKAT PLAT DIFFUSION TAHAN API
Ngaluarkeun ku:SGS LAB
GUTE TEK PLASTIK SGS SERTIFIKAT Pikeun piring pituduh lampu
Ngaluarkeun ku:SGS LAB

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun