Aplikasi
VR
Panjelasan Produk

Upami anjeun agén perumahan, anjeun kedah ngarepkeun palanggan anjeun tiasa kalayan gampang mendakan anjeun, henteu paduli waktos siang atanapi sonten. Iklan kotak cahaya mangrupikeun pilihan anu saé. Tanda tampilan jandela LED anu terang sareng terang terang terangkeun kana kantor sareng toko, ngajantenkeun kantor anjeun nangtung di jalan, siang atanapi wengi. Diwangun tina dompét A3 atanapi A4, tampilan anu dipimpin bebas, poster detail harta tiasa gampang dirobih. Ieu mangrupikeun jinis tampilan iklan anu saé pisan sareng tahan.

Jandéla dipingpin kotak lampu dirancang salaku panel ultra-langsing,  ngan 10-12mm kandel, ditunda tina kabel Powered tegangan low dipasangan antara lantai& siling. Kalayan piring pituduh lampu akrilik kualitas pangluhurna, cahayana sanajan teu aya bayangan poék atanapi titik panas némbongan, mastikeun yén grafis anjeun salawasna garing. Jeung low-consuming LED kalawan kacaangan tinggi, éta ngahemat listrik jeung lampu incredibly caang, éta transformasi jandela atawa témbok Anjeun mintonkeun, maximizing spasi tampilan Anjeun. The LED real estate tampilan jandela agén dijieunna tina PMMA light guide plate (PMMA LGP) nu sadia dina rupa-rupa ukuran sarta format, ditunda kabel dompét LED kalawan kamampuhan tampilan tunggal atawa dua kali sided, ogé bisa custom dijieun dina bentang atawa potret. format.It pisan ongkos-éféktif solusi pikeun iklan Anjeun. 


Potret bercahya tunggal tampilan jandela panel lampu dua sisi ieu nawiskeun cara anu pikaresepeun pikeun nampilkeun poster sareng tanda dina pariwara.& directories, mintonkeun ritel di paméran, museum, perpustakaan jeung galeri seni, keuangan&bank, réstoran, jasa dahareun, aula panarimaan. jsb.

 

Hayu urang ngobrol ngeunaan struktur kantong lampu LED, sarta ningali kumaha piring pituduh lampu jalan dina jandela real estate.& mintonkeun témbok.


Naha anjeun henteu nyangka panel lampu agén perumahan LED ieu sapertos sandwich sareng 5 lapisan? Poto ieu kanggo tampilan sisi ganda, upami sareng tampilan sisi tunggal, saatos piring pituduh lampu akrilik titik laser bakal janten pilem reflektif teras janten piring handap. Ngaliwatan struktur ieu, urang nempo yén panel pituduh lampu akrilik (PMMA LGP) salaku hiji-hijina bagian nu transformasi lampu kana sumber permukaan dina unggal tanda jandela real estate pikeun lampu nepi poster. Sareng deui nempel sareng pilem reflektif pikeun ningkatkeun pantulan cahaya.

 

GUTE TEK plastik salaku produsén piring pituduh lampu profésional, piring pituduh lampu akrilik kami dijieun dina suhu konstan, kalembaban konstan jeung lingkungan bebas lebu. laser dot PMMA LGP kami digabungkeun jeung laser engraving atawa téhnologi percetakan digital, éta boga ciri nu seragam lampu guiding tur euweuh hot-spot jeung wewengkon poék.





Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun