Aplikasi
VR
rinci produk

GUTE TEK PLASTIK Plexiglass Acrylic Light Guide Plate pikeun 3D dipimpin lampu wengi, téknologi transmisi cahaya jero. Bahan plexiglass pmma ngagaduhan pancaran cahaya anu kuat. GUTE TEK ngadopsi ukiran laser, precision tinggi sareng tékstur anu jelas. Kami ngagaduhan 32,022ft² tina bengkel pangolahan jero, kalayan motong profési, mesin laser. GUTE TEK gaduh kamampuan ngadamel sagala jinis lampu wengi LED 3D kalayan waktos pangiriman anu pondok.


         
         
         
         
         
         

Panjelasan Produk


Barang

GUTE TEK PET Plexiglass Acrylic Light Guide Plate pikeun 3D dipimpin lampu wengi

Kategori

aplikasi LGP akrilik pmma transmittance tinggi.

Bahan

piring pituduh lampu: PMMA

Aplikasi

Dipingpin lampu wengi 3D

Ukuran

Numutkeun paménta konsumén

Bungkusan

Film pelindung + Usuk / kantong gelembung / Karton jsb.

Waktos prosés

Sampel: 7 ~ 10 poé

Produksi masal: 10 ~ 25 poé

Pangiriman

Pangiriman Udara / Laut    Express: FedEx / DHL / UPS / TNT jsb.  

pangmayaran

T/T, Alipay, LC

Naha ngagunakeun PMMA pikeun ngadamel piring pituduh lampu pikeun lampu wengi LED 3D

Ngagunakeun PMMA salaku bahan pikeun piring pituduh lampu dina 3D dipingpin lampu peuting. A Plat Guide Lampu mangrupa panel acrylic ilaharna dijieun tina résin PMMA murni. PMMA transparan pisan, tahan pisan cuaca, sareng tahan langkung ti 30 taun rata-rata. Éta mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun lampu wengi anu dipimpin 3D.

1. GUTE TEK PMMA lgp pikeun lampu peuting boga kasabaran panas tinggi na resists sinar UV. Acrylic plexiglass lgp moal boga masalah yellowish, ngajaga lampu wengi 3D sakumaha anyar sakumaha salawasna.

2. Efisiensi Luhur. Kalayan pancaran cahaya 93%, GUTE TEK PMMA lgp ngamungkinkeun langkung seueur cahaya nembus lampu wengi 3D bari meryogikeun kirang kakuatan, éta ngahemat langkung seueur kakuatan pikeun ngahontal lumen anu langkung luhur.

         
         
         

Kumaha mendesain lampu wengi LED 3D unik

1. Kirim GUTE TEK gambar lampu wengi 3D, file 2D saé, file 3D langkung saé.

2. GUTE TEK manufactures sampel sarta ngirim ka klien pikeun konfirmasi.

3. Sampel dikonfirmasi, ngamimitian produksi; lamun teu dikonfirmasi, ngaropéa nepi ka sampel bisa dikonfirmasi, mimitian produksi. 


         
         

Bungkusan& Balanja


        

        

        


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun