Aplikasi
VR
Ihtisar


GUTE TEK PLASTIK pmma lgp pikeun papan tracing dipimpin. PMMA LGP, nu hartina piring pituduh lampu acrylic, dijieunna tina 100% MMA parawan pikeun mastikeun kualitas panel, transmittance lampu bisa ngahontal ka luhur 93%. pmma lgp nyaéta motong laser, nu akurat, efisien sarta kasabaran leutik; komo deui, éta laser dotting, ngajadikeun caang caang, seragam jeung lemes ngaliwatan titik-titik dina panel.


Déskripsi produk


Barang

GUTE TEK PET pmma pituduh lampu piring pikeun dipingpin tracing dewan

Kategori

aplikasi LGP akrilik pmma transmittance tinggi.

Bahan

piring pituduh lampu: PMMA

Aplikasi

Dipingpin tracing board

Ukuran

Numutkeun paménta konsumén

Bungkusan

Film pelindung + Usuk / kantong gelembung / Karton jsb.

Waktos prosés

Sampel: 7 ~ 10 poé

Produksi masal: 10 ~ 25 poé

Pangiriman

Pangiriman Udara / Laut    Express: FedEx / DHL / UPS / TNT jsb.  

pangmayaran

T/T, Alipay, LC

Naon LED tracing babi

The copy board, ogé katelah tracing board, utamana diwangun ku pmma acrylic light guide plate.

Nalika dianggo, nempatkeun anu asli dina lapisan mimiti papan salinan, cokot kertas percetakan A4 normal atanapi kertas gambar dina aslina, pasangkeun kakuatan pikeun nyaangan papan salinan, pencét kana kacaangan anu anjeun pikahoyong, supados anjeun tiasa ningali jelas pola dina aslina. Turutan pola, sareng anjeun tiasa gaduh dua pola gambar anu sami. Nalika 3-4 lukisan anu tumpang tindih babarengan, anjeun ogé tiasa jelas ningali gambar dina aslina kaayaan, ieu téh tracing dewan.


         
         
         

Kumaha LED tracing board workin

Piring pituduh lampu akrilik mangrupikeun salah sahiji bagian anu paling penting dina papan palacak, kualitasna nangtukeun pangaruh panggunaan papan palacak. Piring pituduh lampu nyaéta pikeun nungtun sumber cahaya pikeun nyebarkeun merata ka sadaya panel, utamina pikeun ngontrol perenah cahaya langkung éfisién sareng ngamangpaatkeun sumber cahaya.

GUTE TEK pmma lgp kalawan karasa alus teuing jeung transmittance lampu. résistansi scratch, résistansi sepuh, hirup layanan panjang sarta uniformity lampu alus geus jadi ciri utama LED tracing board. Taya kalangkang, Taya sorotan, Teu ngarugikeun panon sanajan lila-jam gawé. Luhur Luminance Laser Dotted Plexiglass Acrylic Light Guide Plate.


   
         
 

Bungkusan& Balanja


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun