Aplikasi
VR
Ihtisar

GUTE TEK 6mm ketebalan laser dot PMMA LGP nawiskeun pangaruh pencahyaan anu pangsaéna pikeun papan pituduh lampu akrilik iklan kotak lampu LED.


Katerangan:

Tembok luar wangunan modern lolobana dihias ku témbok curtain kaca. Kumaha nunjukkeun moméntum anu megah sareng pangaruh visual anu pikaresepeun, sareng ogé maénkeun pangaruh iklan. désainer lampu nyieun loba usaha, sagala jinis LED washer témbok, layar LED, LED pituduh lampu plat lampu linier geus Applied.The panganyarna LED lampu pituduh lampu piring mangrupakeun tipe anyar wangunan fixture cahaya pikeun témbok curtain kaca wangunan, boga kaca kualitas-kristal sarta caang, ogé torek ti kaca, dipasang dina témbok kaca, moal nambahan kaca rasa kandel, sarta bisa ngagambarkeun éfék cahaya megah nalika cahayana, beuki loba désainer cahaya ni'mat ieu acrylic lampu pituduh plat linier. lampu.

The guardrail di super mall jeung taman ogé dina kaayaan anu sarua, nu guardrail tradisional ngagunakeun logam, kai, jeung kaca bertulang.Ieu ngan pikeun panangtayungan, écés nu guardrail tradisional teu bisa minuhan sarat pangajén visual modern.The Led guardrail lampu. kalayan piring pituduh lampu akrilik transparan anu ningkatkeun rohangan visual sareng pencahayaan ngajantenkeun suasana anu saé pikeun balanja sareng rekreasi.

Nu ketebalan tina piring pituduh lampu mangrupa pilihan pangalusna pikeun lampu LED pituduh plat lampu washer témbok linier, sanggeus loba usaha, ketebalan 6mm laser titik PMMA LGP bisa ngirimkeun lampu leuwih merata jeung kacaangan seragam, ogé ketebalan ieu bisa. ningkatkeun fungsi panyalindungan. Jeung paling LED pituduh lampu plat témbok washer lampu jeung dipingpin PMMA LGP guardrail lampu pamakéan kalawan RGB LED kawas 5050, jadi pilihan dipingpin ogé mangaruhan seleksi LGP thickness.The 6mm laser titik acrylic LGP ieu umum ditarima ku produsén lampu.


        

        

        

        

        

        

        

        

        

 
        

        


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun