Aplikasi
VR
Panjelasan Produk


Barang

GUTE TEK PET pilem reflektif pikeun Downlight

Kategori

Reflektif tinggi PET aplikasi pilem reflektif.

Bahan

pilem reflective lampu: PET

Aplikasi

Dipingpin Downlight

Ukuran

Numutkeun paménta konsumén

Bungkusan

Film pelindung + Usuk / kantong gelembung / Karton jsb.

Waktos prosés

Sampel: 7 ~ 10 poé

Produksi masal: 10 ~ 25 poé

Pangiriman

Pangiriman Udara / Laut, Express: FedEx / DHL / UPS / TNT jsb.  

pangmayaran

T/T, Alipay, LC

spésifikasi


Pilem reflektif lampu GUTE TEK PET nyaéta beurat hampang sareng lemes, gampang didamel kana bentuk anu béda-béda ngaliwatan potongan paeh, sagigireun éta, pilem reflektif piaraan dénsitas luhur, résistansi suhu anu saé sareng kaku anu saé, 91% -97% réfléktif ngajantenkeun nyugemakeun sareng TV , layar LCD, lampu panel, jsb ngagambarkeun paménta.


Pilem Reflektif pepet

Barang

eusi

Unit

Hasilna

Métode

Harta termal

Tés shock termal

60 ℃, 90% RH, 500h

/

Alus

Métode GUTE

Tés shock termal

-25 ℃ * 1h-65 ℃ * 1h, 60% RH, 50 siklus

/

Alus

Stabilitas panas

85 ℃, 240h

/

Alus

Stabilitas panas

-20 ℃, 240h

/

Alus

Milik mékanis

Kakuatan regangan

MD (Arah Mesin) MD≥60

MPa

≥80

GB / T 13542.4-2009

TD (Arah Transverse) TD≥60

MPa

≥73

Tensile Elongation

MD (Arah Mesin) MD≥40

%

≥70

GB / T 13542.4-2009

TD (Arah Transverse) TD≥40

%

≥49

Nyusut Panas

MD (Arah Mesin) MD≤0.5

%

≤0.26

GB / T 13542.4-2009 (85℃, 30 mnt)

TD (Arah Transverse) TD≤0.2

%

≤0.07

Harta Fisik

Kandel

0,075-0,35

mm

/

GB / T 6672-2001

Keputihan (60°)

40-60

GU

50

GB / T 9754-2007

Pantulan

91-97

%

/

GB / T 3979-2008



Naha Milih Kami


1. Harga anu saé, GUTE TEK mangrupikeun pabrik fisik, dioperasikeun diri sareng dijual mandiri, tanpa bédana harga panengah, komo deui, harga bets langkung nguntungkeun.

2. Efisiensi tinggi, GUTE TEK gaduh alat-alat canggih sareng pangalaman ngolah profésional, ku kituna urang tiasa ngadamel urusan kalayan langkung percaya diri sareng efisiensi anu langkung gancang.

3. Kualitas luhur, produk GUTE TEK ngan ukur tiasa dikirimkeun saatos pamariksaan lengkep. kapuasan customer urang ngahontal 95% jeung kualitas dijamin.

4. Ngajamin saatos penjualan, GUTE TEK gaduh manajer palanggan profésional nyayogikeun jasa hiji-ka-hiji pikeun ngabéréskeun hariwang anjeun.

5. Pangiriman gancang, GUTE TEK siklus produksi pondok tur pangiriman on-waktu.




Bungkusan& Balanja


   

                                                                         

        
  
        

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun