Aplikasi
VR

GUTE TEK PLASTIK mangrupikeun pasangan anu tiasa dipercaya nalika anjeun milarian solusi pencahayaan anu saé pikeun tanda Neon LED anjeun. Anjeun motong sareng ngukir bentuk sareng desain salaku sarat anjeun

 

Tanda neon anu dipimpin salaku gaganti tanda neon tradisional ngagaduhan kaunggulan sapertos kieu:

LED dianggap salaku pilihan anu langkung aman sareng langkung ramah lingkungan.

Tanda-tanda neon LED nyayogikeun alternatif anu hampang, tahan banting tibatan neon tradisional. Akrilik langkung hampang sareng langkung kuat tibatan kaca, sareng upami rusak, moal ngarecah janten potongan-potongan alit sapertos kaca. Kusabab aranjeunna dirancang kalayan pipa neon akrilik, aranjeunna ogé langkung kuat.

Acrylic jelas sacara optik sareng nyayogikeun "efek kaca".

Tanda neon akrilik sacara signifikan langkung mirah pikeun ngajalankeun tibatan neon tradisional. Tanda-tanda nyayogikeun 80% ngirangan biaya jalan dibandingkeun sareng neon tradisional.

 

Jelas, kualitas luhur LED flex Neon tanda dijieun tina transparan PMMA / lambar akrilik leuwih ongkos-éféktif, awét, sarta leuwih aman ti tanda neon kaca bari tetep nyadiakeun dampak visual luar biasa. Malah pikeun ngahemat biaya, urang ogé urang transparan / kristal lambar PS ngagantikeun lambar PMMA jelas keur LED tanda neon.

 

Aplikasi tanda flex neon LED modern langkung seueur tibatan anu anjeun bayangkeun. Lampu kecap hipster neon dicirian dina ruang kerja; seni témbok neon adorns warung kopi, bar, réstoran, jeung diners; lampu neon up tanda mucunghul di salons kageulisan jeung toko cukur; tanda kutipan neon kapanggih dina nightclubs sarta studio yoga.

Truk dahareun, pop up, butik, salon rambut, sareng usaha wirausaha anu nyayogikeun generasi Instagram nganggo lampu neon pikeun pangaruh anu saé. 

Panjelasan Produk


Ngaran barangGUTE TEK Transparan PMMA lambar pikeun LED Neon Sign
KategoriAplikasi lambaran akrilik
AplikasiTanda Neon LED
BahanPMMA/PS
UkuranNumutkeun paménta konsumén
Kandelketebalan leuwih 3mm
Bungkusanpacking Usuk / packing karton
Waktos prosésSampel: 7 ~ 10 poé
Produksi masal: 10 ~ 15 poé
PangirimanPangiriman Laut / Udara Express: FedEx / DHL / UPS / TNT 
pangmayaranT/T, Alipay, LC


Kumaha carana abdi gancang meunang cutatan?


Punten nyayogikeun desain anjeun (draf, gambar, jsb.)Jeung terangkeun inpormasi ieu:

A. Ukuran: ____mm ​​"(Jangkungna) x______mm" (panjang)

B. Ketebalan:       mm

C. Jumlah: _____ PCS

D. Iraha anjeun peryogi ku : _______.

E. Dimana Pangiriman: ________(Nagara nganggo kode pos mangga)

 

✔ Hapus lambar PMMA pikeun tanda Neon LED

✔ Lembar Acrylic Jelas pikeun lampu Neon LED pikeun hiasan témbok

✔ Lembar PS transparan pikeun tanda neon dipimpin Adat

✔ Hapus lambar PS pikeun lampu hiasan Tembok Seni Neon



Naha Milih Kami


1. pabrik urang diadegkeun dina 2011. Ieu téh pamaréntah disatujuan perusahaan tinggi-tech

Pabrik kami gaduh taun pangalaman produsén dina industri pencahayaan sareng pangalaman jasa pikeun merek anu kasohor sapertos FSL,NVC,YANKON,SKYWORTH,OPPLE,PAK,HISENSE AND UPSHINE. Basis produksi nyertakeun daérah 213,480ft² sareng 13 jalur produksi ékstrusi, bengkel pangolahan jero 32,022ft², kalayan langkung ti 12 sét router CNC sareng 5 sét mesin motong otomatis, 10 sét mesin motong laser PMMA, 3 sét mesin polishing, 10 sét mesin laser dotting, 4 sét plastik mesin slotting lambar jeung 8 sét reflective mesin motong pilem;


Kapasitas kami:

(1) Produksi garis Tonjolan: 130tons / poé

(2) Bengkel prosés jero: 30ton / dinten

 

2. Tim panalungtikan profésional

GUTE TEK PLASTIK ngagaduhan laboratorium mandiri anu diakui ku pamaréntah sareng gawé bareng sareng seueur lembaga panalungtikan ilmiah, kuliah sareng paguron luhur. Nepi ka ayeuna urang boga leuwih 20 patén-patén palastik optik jeung laju panalungtikan sarta pamekaran produk anyar ieu ngaronjatkeun ku 35% per taun;

 

3.Special departemén Sampel

Kami ngalaman tur profésional dina plastik optik, urang boga departemén sampel husus, leuwih 20000sample data bisa mantuan customer manggihan solusi pangalusna pikeun cahaya;

 

4. Short Diterangkeun-waktos Jeung Pangiriman Punctual

5 ~ 7 poé pikeun sampel sanggeus persetujuan karya seni, 10 ~ 15 poé pikeun produksi masal sanggeus persetujuan sampel.


5. SERVICE pangalusna

Kami nyayogikeun pamariksaan QC otorisasi pihak katilu / réspon gancang sareng akurat.


6. Sertipikat kami

Kami Disertipikasi Ku SGS, REACH, ISO 9001:2015.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun