Aplikasi
VR
Spésifikasi


GUTE TEK PC pilem reflective sadayana geus undergone sababaraha ukuran pikeun mastikeun klien kami narima produk kualitas luhur, pilem reflective PC bakal diuji kontraksi termal, suhu distorsi panas, kakuatan tensile, elongation tensile, test sepuh jeung saterusna. Kami ngagaduhan seueur mesin uji, sapertos uji anti uv, uji sepuh, uji tensile sareng integrasi sphere, jsb.



Lembaran PC
BarangeusiUnitHasilnaMétode
Harta termalKontraksi TermalMD (Arah Mesin)%≤1.0ASTMD1204
TD (Arah Transverse)%≤1.0
Mudah kaduruk
V2UL 94
Milik mékanisHDT (suhu distorsi panas)120ASTMD1525
Kakuatan reganganMD (Arah Mesin)MPa≥100ASTMD882
TD (Arah Transverse)MPa≥120
Tensile ElongationMD (Arah Mesin)%≥30
TD (Arah Transverse)%≥20
Pasipatan ListrikRésistansi permukaanObverseΩ≤1014ASTMD257
NgabalikeunΩ≤1014
Résistansi CuacaSuhu luhur. Tés80 ℃h180/
Suhu luhur.& Uji kalembaban65 ℃, 85% RHh250
Tiis&Panas Compacting Test-25 ℃ * 1h-65 ℃ * 1hh100


        

        

        



Kauntungannana


◆ GUTE TEK Polycarbonate mangrupakeun bahan awét, éta boga dampak-lalawanan tinggi.

◆ Reflektifitas pilem reflektif GUTE TEK PC langkung ti 98%, tiasa ngabantosan ngabéréskeun masalah kacaangan anu henteu rata pikeun industri pencahayaan.

◆ GUTE TEK PC pilem reflective bisa nahan nepi ka suhu ekstrim, résistansi hawa bisa nepi ka 120 ℃.

◆ Film reflektif GUTE TEK PC tahan ka korosi sareng aman nalika diuji dina asam hidroklorat atanapi solusi anu sanés.

◆ Pilem reflektif GUTE TEK PC gaduh kamampuan anu kuat, tiasa dipotong, dicap sareng vakum thermoformed.

◆ Pilem reflektif GUTE TEK PC gaduh umur panjang, 6-10 taun.

◆ Pilem reflektif GUTE TEK PC gaduh sertipikat CE, REACH, ISO 9001 sareng éta standar durukan UL94 V-2.

 


FAQ


  • Q
    1. Naha anjeun ngagunakeun bahan daur ulang?
    Henteu, leres pisan, pilem reflektif GUTE TEK PC kami nganggo 100% bahan parawan.
  • Q
    2. Dupi anjeun nawiskeun sampel? Éta gratis?
    Kami dasarna nawiskeun sampel gratis, tapi henteu tanggung jawab biaya pengiriman.
  • Q
    3. Naon istilah pembayaran anjeun?
    Upami pamayaran kirang ti 10,000USD, 100% sateuacanna; lamun mayar leuwih ti 10,000USD, 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan saméméh kiriman.


Bungkusan& Balanja


<img src="https://img001.video2b.com/982/file_21636109581497.png" alt
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun