Aplikasi
VR

GUTE TEK PLASTIK pilih sareng nganggo 100% polikarbonat kualitas luhur (PC), pikeun ngadamel lambar diffuser PC ultra langsing anu henteu ngan ukur tahan suhu luhur, tahan dampak sareng rating pencegahan seuneu, tapi ogé lambaran diffuser pc ngagaduhan fitur pilem. , Éta pisan ipis jeung fléksibel, ngagabungkeun kinerja kaamanan alus teuing. Ieu bisa diolah kalayan loba bentuk jeung desain, éta favorit anyar desainer cahaya.


Panjelasan Produk


Ngaran barang

GUTE TEK DIFFUSE Pikeun lampu pendant

Kategori

Aplikasi PC Diffuser

Aplikasi

Lampu siling/lampu témbok/lampu gantung/lampu panel/lampu kotak

Bahan diffuser

lambar diffuser PC

Pangiriman 

60/70/80

Ukuran

Numutkeun paménta konsumén

Kandel

ketebalan 0.2-2mm

Bungkusan

packing Usuk / packing karton

Waktos prosés

Sampel: 7 ~ 10 poé

Produksi masal: 10 ~ 15 poé

Pangiriman

Pangiriman Laut / Udara Express: FedEx / DHL / UPS / TNT 

pangmayaran

T/T, Alipay, LC


Kumaha carana abdi gancang meunang cutatan?


Punten nyayogikeun desain anjeun (draf, gambar, jsb.)Jeung terangkeun inpormasi ieu:

A: Anjeun hoyong nerapkeun eta dina produk nu?

 

B.Light Luminous cara: backlighting/cahaya tepi(Upami anjeun teu terang, mangga ngahubungi penjualan GUTE TEK)

Pikeun lampu tukang:

Jarak antara permukaan lampu ka sumber anu dipimpin (Ieu ngabantosan kami pikeun nyarankeun mana lambar diffuser transmitansi pangsaéna pikeun anjeun)

 

Pikeun lampu tepi:

Ketebalan pikeun diffuser, LGP sareng pilem reflektif (Upami anjeun henteu terang bédana, mangga ngahubungi penjualan GUTE TEK)

 

C. Ukuran: ____ "(Jangkungna) x______" (panjang)

D.Jumlah: _____ PCS

E.Iraha anjeun peryogi ku : _______.

F. Dimana Pangiriman: ________(Nagara nganggo kode pos mangga)







Naha Milih Kami


1. pabrik urang diadegkeun dina 2011. Ieu téh pamaréntah disatujuan perusahaan tinggi-tech

Pabrik kami gaduh taun pangalaman produsén dina industri pencahayaan sareng pangalaman jasa pikeun merek anu kasohor sapertos FSL,NVC,YANKON,SKYWORTH,OPPLE,PAK,HISENSE AND UPSHINE. Basis produksi nyertakeun daérah 213,480ft² sareng 13 jalur produksi ékstrusi, bengkel pangolahan jero 32,022ft², kalayan langkung ti 12 sét router CNC sareng 5 sét mesin motong otomatis, 10 sét mesin motong laser PMMA, 3 sét mesin polishing, 10 sét mesin laser dotting, 4 sét plastik mesin slotting lambar jeung 8 sét reflective mesin motong pilem;

 

Kapasitas kami:

(1) Produksi garis Tonjolan: 130tons / poé

(2) Bengkel prosés jero: 30ton / dinten

 

2. Tim panalungtikan profésional

GUTE TEK PLASTIK ngagaduhan laboratorium mandiri anu diakui ku pamaréntah sareng gawé bareng sareng seueur lembaga panalungtikan ilmiah, kuliah sareng paguron luhur. Nepi ka ayeuna urang boga leuwih 20 patén-patén palastik optik jeung laju panalungtikan sarta pamekaran produk anyar ieu ngaronjatkeun ku 35% per taun;

 

3.Special departemén Sampel

Kami ngalaman tur profésional dina plastik optik, urang boga departemén sampel husus, leuwih 20000sample data bisa mantuan customer manggihan solusi pangalusna pikeun cahaya;

 

4. Short Diterangkeun-waktos Jeung Pangiriman Punctual

5 ~ 7 poé pikeun sampel sanggeus persetujuan karya seni, 10 ~ 15 poé pikeun produksi masal sanggeus persetujuan sampel.


5. SERVICE pangalusna

Kami nyayogikeun pamariksaan QC otorisasi pihak katilu / réspon gancang sareng akurat.


6. Sertipikat kami

Kami Disertipikasi Ku SGS, REACH, ISO 9001:2015.


FAQ


  • Q: Sabaraha dinten kanggo pangiriman sampel? Sampel nyaéta biaya gratis?
    A: The sampel produk spésifikasi aya nu boga stock nyaeta 3-5days, sarta sampel mangrupa ongkos bébas; Sampel anu ngaropéa peryogi 7-10 dinten, biaya conto anu disaluyukeun tiasa dirunding.
  • Q: Kuring henteu weruh nu transmittance cocog pikeun produk abdi, kumaha carana milih hiji katuhu?
    A: Kami ngagaduhan alat uji profésional, anjeun tiasa ngintunkeun produk anjeun sareng kami bakal nguji produk kami anu tos aya, milarian anu cocog pikeun anjeun, maka kami bakal ngirim diffuser pikeun konfirmasi anjeun; Upami anu tos aya henteu cocog, urang tiasa nyaluyukeun piring diffuser pikeun anjeun, sareng ngirim conto ka anjeun pikeun konfirmasi anjeun.
  • Q: Naha anjeun nganggo daur ulang Atawa bahan baku anyar? Dupi abdi tiasa nganggo bahan baku brand béda?
    A: Kami henteu pernah nganggo bahan daur ulang, kami ngan ukur nganggo bahan baku 100%.
  • Q: Dupi anjeun nampi LC pikeun mayar?
    A: Urang bisa nampa pembayaran LC, kami akrab pisan jeung prosés pamayaran LC, loba nu meuli badag mayar kami ngaliwatan LC.
  • Q: Naha produk anjeun parantos lulus uji laboratorium?Geus nampi sertipikat anu mumpuni atanapi henteu?
    A: Kami hiji parusahaan ISO9001, urang boga Lab sorangan pikeun nguji, ogé sakabéh produk urang geus diuji ku SGS laboratorium internasional tur gotten sertipikat mumpuni.
  • Q: Anjeun ngan nawarkeun PET kertas reflective jeung roll, bisa nawarkeun ukuran cut?
    A: Kami henteu ngan ukur nawiskeun bahan gulungan, ogé kami nawiskeun ukuran potongan pilem reflektif.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun