Aplikasi
VR
Panjelasan Produk


Barang

GUTE TEK Custom reflective film light diffuser sheet lgp sheet pikeun lampu panel

Kategori

Aplikasi lambar akrilik PMMA transparan.

 

Bahan

pilem reflective lampu: PC/PET

Led diffuser lampu LED: PC / PMMA / PS

Dipingpin piring pituduh lampu: PMMA / PS

Aplikasi

Sisi emitting lampu panel

Ukuran

Numutkeun paménta konsumén

Bungkusan

Film pelindung + Usuk / kantong gelembung / Karton jsb.

Waktos prosés

Sampel: 7 ~ 10 poé

Produksi masal: 10 ~ 25 poé

Pangiriman

Pangiriman Udara / Laut    Express: FedEx / DHL / UPS / TNT jsb.  

pangmayaran

T/T, Alipay, LC

Kumaha carana abdi gancang meunang cutatan?


PlS nyayogikeun desain anjeun (draf, gambar, jsb.)Jeung Bejakeun ka kuring inpormasi ieu:

A. Ukuran lampu panel: ____ "(Jangkungna) x______" (Panjang) x______" (Katebalan)

B. Ketebalan pilem reflektif cahaya: ______

C. Ketebalan lambar diffuser cahaya: ______

D. Ketebalan piring pituduh lampu Led: ______

E. Kuantitas:_____ set 

F. Iraha anjeun peryogi ku : _______.

G. Dimana Pangiriman: ________(Nagara sareng kode pos mangga)


Intro tilu bagian penting jeung dipikabutuh pikeun lampu panel ultra-ipis ---- pilem reflektif, piring pituduh lampu na lambar diffuser lampu



Pilem reflektif


Pilem reflektif utamana ngarujuk kana pilem reflektif PC atanapi pilem reflektif pepet, anu dianggo pikeun refleksi dina lampu LED. Kacaangan sareng lumen lampu tiasa ningkat ku cara ngagambarkeun sumber cahaya lampu. Film reflective ngajadikeun sumber cahaya ngagambarkeun arah nu tangtu pikeun ngaronjatkeun utilization cahaya. Contona, lampu nu kakeunaan dina handap reflected deui kana piring pituduh lampu pikeun ngaronjatkeun efisiensi pamakéan cahaya. GUTE TEK PLASTIK pilem reflective lampu utamana PC / PET pilem reflective, nu reflectivity leuwih ti 96%. Konsumén bisa milih film reflective tina bahan béda nurutkeun pangabutuh sorangan.



pilem reflective PC

 pilem reflektif PET


Piring pituduh cahaya


Piring pituduh lampu nyaéta pikeun nungtun sumber cahaya pikeun nyebarkeun merata ka sadaya panel, utamina pikeun ngontrol perenah cahaya langkung éfisién sareng ngamangpaatkeun sumber cahaya. Prinsip kerja piring pituduh lampu nyaéta ngagunakeun lambaran plastik optik pikeun nyerep cahaya anu dipancarkeun tina lampu sareng tetep dina permukaan lambaran plastik optik. Nalika cahaya ngahontal unggal titik pituduh cahaya, lampu reflected bakal diffuse ka sadaya sudut, ngaruksak kaayaan pantulan jeung emitting ti sisi positif piring pituduh lampu. Ngaliwatan sagala rupa titik pituduh lampu dénsitas béda jeung ukuran, piring pituduh lampu bisa emit lampu seragam.

 

Titik pantulan piring pituduh cahaya caket sareng sumber cahayana leutik, sirkular sareng jauh, sareng titik pantulan di tengah piring pituduh lampu kompak sareng kandel, rada sapertos elips. Nalika sumber cahaya lampu asup kana piring pituduh cahaya ti gigir jeung ngaliwatan titik pantulan, sabagian cahaya langsung ngaliwatan piring pituduh cahaya ka beungeut cai, sarta bagian tina lampu diffuse ngagambarkeun beungeut cahaya. piring pituduh. Beuki deukeut ka sumber cahaya, beuki kuat cahayana dipancarkeun kana piringan pituduh cahaya, sarta beuki lemah cahayana jauh ti dinya. Ku alatan éta, titik pantulan deukeut sumber cahaya kedah leutik tur jauh, sarta diffuse reflected lampu kirang. Sabalikna, titik pantulan jauh ti sumber cahaya kedah caket sareng kandel, supados cahaya anu dipantulkeun langkung seueur. Saatos lampu ieu rumit sarta terpadu, ku kituna pikeun ngahontal éfék caang tina sakabeh piring pituduh lampu ---- karajinan ieu ngan dugi ka laser dotting piring pituduh lampu.


GUTE TEK PLASTIK piring pituduh lampu utamana PMMA / PS piring pituduh lampu. Dua bahan boga kaunggulan sorangan. Konsumén tiasa milih pelat pituduh cahaya tina bahan anu béda-béda dumasar kana lingkungan kerja, pangaruh sareng kinerja lampu sorangan.



Laser Dotting Pmma Lampu Guide Plate 

piring pituduh lampu PMMA

piring pituduh lampu PS


Lambaran diffuser cahaya


Prinsip lambar diffuser cahaya nyaéta yén cahaya asup kana lambaran plastik optik sareng nyababkeun paburencay, anu ngaganggu divergénsi. Euweuh urusan naon kurva distribusi cahaya aslina, salami eta ngaliwatan lambar diffuser lampu, sudut beam jadi 160-175 °. Beungeut lambar diffuser cahaya tiasa ngolah gangguan cahaya, sapertos sanding permukaan. Alatan ngolah Sanding dina beungeut lambar diffuser lampu, éfék visual nyaéta luhur-grade na geulis, maké-tahan, scratch tahan sarta stabil.

Fungsi utama lambar diffuser cahaya

1. Paburencay fluks lampu, lampu bisa merata disebarkeun

2. Rojongan struktur lampu tukang, ngajaga bahan optik handap tina karuksakan

Lembar diffuser cahaya GUTE TEK PLASTIK utamana PC / PMMA / PS lambar diffuser cahaya. Ciri unggal bahan téh sarupa. Konsumén tiasa milih pelat pituduh cahaya tina bahan anu béda-béda dumasar kana lingkungan kerja, pangaruh sareng kinerja lampu sorangan.



lambar diffuser PC

Lambaran diffuser PMMA

Lembar diffuser PS


FAQ


  • Q: Sabaraha dinten kanggo pangiriman sampel? Sampel nyaéta biaya gratis?
    A: The sampel produk spésifikasi aya nu boga stock nyaeta 3-5days, sarta sampel mangrupa ongkos bébas; Sampel anu ngaropéa peryogi 7-10 dinten, biaya conto anu disaluyukeun tiasa dirunding.
  • Q: Kuring henteu weruh nu transmittance cocog pikeun produk abdi, kumaha carana milih hiji katuhu?
    A: Kami ngagaduhan alat uji profésional, anjeun tiasa ngintunkeun produk anjeun sareng kami bakal nguji produk kami anu tos aya, milarian anu cocog pikeun anjeun, maka kami bakal ngirim diffuser pikeun konfirmasi anjeun; Upami anu tos aya henteu cocog, urang tiasa nyaluyukeun piring diffuser pikeun anjeun, sareng ngirim conto ka anjeun pikeun konfirmasi anjeun.
  • Q: Naha anjeun nganggo daur ulang Atawa bahan baku anyar? Dupi abdi tiasa nganggo bahan baku brand béda?
    A: Kami henteu pernah nganggo bahan daur ulang, kami ngan ukur nganggo bahan baku 100%.
  • Q: Dupi anjeun nampi LC pikeun mayar?
    A: Urang bisa nampa pembayaran LC, kami akrab pisan jeung prosés pamayaran LC, loba nu meuli badag mayar kami ngaliwatan LC.
  • Q: Naha produk anjeun parantos lulus uji laboratorium?Geus nampi sertipikat anu mumpuni atanapi henteu?
    A: Kami hiji parusahaan ISO9001, urang boga Lab sorangan pikeun nguji, ogé sakabéh produk urang geus diuji ku SGS laboratorium internasional tur gotten sertipikat mumpuni.
  • Q: Anjeun ngan nawarkeun PET kertas reflective jeung roll, bisa nawarkeun ukuran cut?
    A: Kami henteu ngan ukur nawiskeun bahan gulungan, ogé kami nawiskeun ukuran potongan pilem reflektif.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun