Aplikasi
VR

Ayeuna, kotak lampu LED katingali dimana-mana, sapertos toko gratis sareng toko méwah méwah, hotél, réstoran, galeri seni sareng pameran dagang. Jalma-jalma hoyong narik perhatian anjeun ku gambar cahayana, écés kotak lampu langsing idéal pikeun nyiptakeun tampilan anu modéren, elegan di jero ruangan sareng luar. Nyorot bisnis anjeun tina latar tukang hiasan, aranjeunna sampurna pikeun narik perhatian klien anjeun dina cara anu teu jelas.

Aya ratusan model béda tina kotak lampu langsing, témbok dipasang na lanté nangtung Panyekel poster ngagariskeun gambar promosi. Kotak lampu langsing alus masih dumasar kana papan cahaya alus pikeun nembongkeun eusi iklan.

GUTE TEK PLASTIK kalayan taun pangalaman Industri pencahayaan, tiasa nawiskeun piring pituduh lampu kalayan solusi distribusi cahaya anu pangsaéna dumasar kana ukuran kotak lampu anjeun. 


Panjelasan Produk


Ngaran barang

GUTE TEK PMMA LGP Pikeun kotak lampu langsing

Kategori

Aplikasi LGP

Aplikasi

Papan ménu/ Pameran dagang/ advertisements / Light Box / Galeri seni jeung musium pikeun pintonan artistik

Bahan

PMMA / lambar akrilik

Ukuran

Numutkeun paménta konsumén

Kandel

ketebalan 2mm-6mm

Bungkusan

packing Usuk / packing karton

Waktos prosés

Sampel: 7 ~ 10 poé

Produksi masal: 10 ~ 15 poé

Pangiriman

Pangiriman Laut / Udara Express: FedEx / DHL / UPS / TNT 

pangmayaran

T/T, Alipay, LC

Kumaha carana abdi gancang meunang cutatan?


Punten nyayogikeun desain anjeun (draf, gambar, jsb.)Jeung terangkeun inpormasi ieu:

A: The ketebalan tina LGP ​​ketebalan? (Mun anjeun teu nyaho ketebalan nu mana, teras PLS ngahubungan kami)

B. Ukuran: ____ "(Jangkungna) x______" (panjang)

C. Kuantitas: _____ PCS

D.Iraha anjeun peryogi ku : _______.

E. Dimana Pangiriman: ________(Nagara sareng kode pos mangga)

Biaya F.PMMA langkung luhur, tiasa nampi solusi kadua-PS LGP?





Naha Milih Kami


1. pabrik urang diadegkeun dina 2011. Ieu téh pamaréntah disatujuan perusahaan tinggi-tech

Pabrik kami gaduh taun pangalaman produsén dina industri pencahayaan sareng pangalaman jasa pikeun merek anu kasohor sapertos FSL,NVC,YANKON,SKYWORTH,OPPLE,PAK,HISENSE AND UPSHINE. Basis produksi nyertakeun daérah 213,480ft² sareng 13 jalur produksi ékstrusi, bengkel pangolahan jero 32,022ft², kalayan langkung ti 12 sét router CNC sareng 5 sét mesin motong otomatis, 10 sét mesin motong laser PMMA, 3 sét mesin polishing, 10 sét mesin laser dotting, 4 sét plastik mesin slotting lambar jeung 8 sét reflective mesin motong pilem;

 

Kapasitas kami:

(1) Produksi garis Tonjolan: 130tons / poé

(2) Bengkel prosés jero: 30ton / dinten

 

2. Tim panalungtikan profésional

GUTE TEK PLASTIK ngagaduhan laboratorium mandiri anu diakui ku pamaréntah sareng gawé bareng sareng seueur lembaga panalungtikan ilmiah, kuliah sareng paguron luhur. Nepi ka ayeuna urang boga leuwih 20 patén-patén palastik optik jeung laju panalungtikan sarta pamekaran produk anyar ieu ngaronjatkeun ku 35% per taun;

 

3.Special departemén Sampel

Kami ngalaman tur profésional dina plastik optik, urang boga departemén sampel husus, leuwih 20000sample data bisa mantuan customer manggihan solusi pangalusna pikeun cahaya;

 

4. Short Diterangkeun-waktos Jeung Pangiriman Punctual

5 ~ 7 poé pikeun sampel sanggeus persetujuan karya seni, 10 ~ 15 poé pikeun produksi masal sanggeus persetujuan sampel.


5. SERVICE pangalusna

Kami nyayogikeun pamariksaan QC otorisasi pihak katilu / réspon gancang sareng akurat.


6. Sertipikat kami

Kami Disertipikasi Ku SGS, REACH, ISO 9001:2015.




FAQ


  • Q: Sabaraha dinten kanggo pangiriman sampel? Sampel nyaéta biaya gratis?
    A: The sampel produk spésifikasi aya nu boga stock nyaeta 3-5days, sarta sampel mangrupa ongkos bébas; Sampel anu ngaropéa peryogi 7-10 dinten, biaya conto anu disaluyukeun tiasa dirunding.
  • Q: Kuring henteu weruh nu transmittance cocog pikeun produk abdi, kumaha carana milih hiji katuhu?
    A: Kami ngagaduhan alat uji profésional, anjeun tiasa ngintunkeun produk anjeun sareng kami bakal nguji produk kami anu tos aya, milarian anu cocog pikeun anjeun, maka kami bakal ngirim diffuser pikeun konfirmasi anjeun; Upami anu tos aya henteu cocog, urang tiasa nyaluyukeun piring diffuser pikeun anjeun, sareng ngirim conto ka anjeun pikeun konfirmasi anjeun.
  • Q: Naha anjeun nganggo daur ulang Atawa bahan baku anyar? Dupi abdi tiasa nganggo bahan baku brand béda?
    A: Kami henteu pernah nganggo bahan daur ulang, kami ngan ukur nganggo bahan baku 100%.
  • Q: Dupi anjeun nampi LC pikeun mayar?
    A: Urang bisa nampa pembayaran LC, kami akrab pisan jeung prosés pamayaran LC, loba nu meuli badag mayar kami ngaliwatan LC.
  • Q: Naha produk anjeun parantos lulus uji laboratorium?Geus nampi sertipikat anu mumpuni atanapi henteu?
    A: Kami hiji parusahaan ISO9001, urang boga Lab sorangan pikeun nguji, ogé sakabéh produk urang geus diuji ku SGS laboratorium internasional tur gotten sertipikat mumpuni.
  • Q: Anjeun ngan nawarkeun PET kertas reflective jeung roll, bisa nawarkeun ukuran cut?
    A: Kami henteu ngan ukur nawiskeun bahan gulungan, ogé kami nawiskeun ukuran potongan pilem reflektif.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun