Aplikasi
VR
Panjelasan Produk


Barang

GUTE TEK Adat bening palastik lambar sneeze guard

Kategori

Aplikasi lambar akrilik PMMA transparan.

Bahan

lambar plastik PC, lambar akrilik PMMA, plastik PS polystyrene

Aplikasi

Rumah Sakit, kantin Sakola, Check in/out counter, Kantor, Ruang Rapat, jsb.

Desain

2D/3D

Ukuran

Numutkeun paménta konsumén

Warna

Transparan

Bungkusan

Film pelindung + Usuk / kantong gelembung / Karton jsb.

MOQ

pesenan anyar 50 pcs

Waktos prosés

Sampel: 7 ~ 10 poé

Produksi masal: 10 ~ 25 poé

Pangiriman

Pangiriman Udara / Laut    Express: FedEx / DHL / UPS / TNT jsb.  

pangmayaran

T/T, Alipay, LC

Kumaha carana abdi gancang meunang cutatan?


PlS nyayogikeun desain anjeun (draf, gambar, jsb.)Jeung Bejakeun ka kuring inpormasi ieu:

A. Ukuran: ____ "(Jangkungna) x______" (panjang) x______" (Katebalan)

B. Dimana bakal dianggo pikeun: ________

C. Kuantitas: _____ PCS

D.Iraha anjeun peryogi ku : _______.

E. Dimana Pangiriman: ________(Nagara sareng kode pos mangga)


Spésifikasi


GUTE TEK parantos ngalegaan jajaran produk pikeun nyumponan kabutuhan pencegahan wabah dina kasehatan, pamaréntahan, ritel, industri kauangan, sareng dimana waé pagawé sareng masarakat berinteraksi langsung. Penjaga bersin teu tiasa nyegah panyebaran virus, tapi aranjeunna maénkeun peran penting dina kasalametan karyawan sareng konsumén. 



Kauntungannana


GUTE TEK jelas palastik lambar sneeze hansip sadayana kalayan pilem pelindung ngajaga lambar plastik urang ti scratching, Polluting, corroding, pikeun ngajaga beungeut aslina caang jeung beresih. Urang adaptasi motong inten buleud, smoothing tanpa hurting kulit; desain slot kartu, gampang pikeun mindahkeun tur masang lambar plastik jelas; leuwih kandel, éta leuwih stabil.



Desain custom


GUTE TEK lembaran plastik bening sneeze ngajaga ukuran biasa saperti gambar di handap ieu, urang ngarojong ukuran custom. Simkuring gaduh 13 garis produksi Tonjolan, leuwih 12sets CNC routers na 5sets mesin motong otomatis, 10 sét PMMA mesin motong laser, 3 sét mesin polishing, 10sets laser dotting mesin jeung 4 sét palastik mesin slotting lambar, urang mibanda kamampuhan pikeun nyadiakeun bentuk béda pmma acrylic. lambar, lambar ps transparan nurutkeun sarat customer béda.


Aplikasi


Henteu aya nomer pasti anu tiasa nunjukkeun kumaha efektifna pelindung bersin lambar polistirena ipis nalika ngalambatkeun panyebaran kuman, tapi penjaga bersin gaduh kualitas alat pelindung pribadi anu nyumbang kana ngalambatkeun pangiriman virus sanaos para nasabah atanapi karyawan henteu. t make masker. Naha ancamanna mangrupikeun virus anu teu katingali, halangan tiasa ngabantosan individu janten langkung aman sareng terlindung. Nambahkeun sistem panghalang tiasa sacara drastis ngirangan setrés anu dialaman ku pagawé di sadaya industri.  

GUTE TEK nyarankeun penjaga bersin kudu  salaku bagian tina pertimbangan kaamanan pikeun industri di handap ieu:

Bandara

Jasa dahareun (sapertos réstoran, warung kopi sareng sajabana)

Institusi pendidikan

Réstoran jeung bar

Kubu nonoman



mobil


Pariksa di loket


Loket pasar



Kantor


Sakola


Rumah Sakit


Kumaha carana abdi ngabersihan a Sneeze Guard?


Penjaga bersin ngabantosan nyegah panyebaran kuman sareng virus ku cara ngahalangan semprot tina bersin sareng batuk ... ieu hartosna penjaga bersin anjeun kedah sering dibersihkeun sacara saksama. Éta ogé penting pikeun leres ngabersihan penjaga bersin anjeun upami anjeun hoyong éta awét.

Ieu sababaraha tip pikeun ngabersihkeun pelindung bersin akrilik anjeun:

Ulah make produk beberesih abrasive nu amonia atawa basa basis.

Ulah make squeegees atawa instrumen seukeut nu bisa scratch akrilik.

Beresih penjaga beresin ku cai haneut sarta sabun hampang atawa deterjen.

Bilas ku cai tiis.

Garing ku bolu lemes pikeun nyegah bintik cai.

Ngabersihan sneeze guard anjeun sasering mungkin. Frékuénsina tiasa béda-béda gumantung kana lalu lintas suku sareng interaksi tatap muka di bisnis anjeun atanapi tempat damel.

Nambahkeun lapisan tambahan antara pagawé sareng sémah mangrupikeun ukuran tambahan anu saé pikeun ngeureunkeun panyebaran panyakit tepa.  Kami parantos ningali naon anu tiasa dilakukeun ku wabah virus ka masarakat, usaha, sareng ékonomi. Penting pikeun ngabantosan usaha pikeun damel deui bari ogé nyandak tindakan pikeun nyegah panyebaran COVID-19 atanapi virus anu sanés. Penjaga beresin tiasa ngabantosan.


Naha Milih Kami


1. Pabrik kami diadegkeun dina taun 2011, produsén ngarah sareng supplier lambar diffuser téknologi tinggi dina industri plastik optik.

Langkung ti 10 taun produsén hiasan bumi profésional sareng supplier lambar plastik diffuser. pasangan Anjeun dipercaya. 


2.Harga kalapa

Tujuan kami nyaéta janten mitra strategis jangka panjang anjeun, kami nempatkeun palanggan heula, pikeun ngabantosan anjeun ngaoptimalkeun kauntungan anjeun, sareng kami nampi langkung seueur pesenan ti anjeun ku kituna urang duaan bakal menang dina pamasaran.


3. Sampel Gratis

Kami ngalaman sareng profésional dina supplier lambar eunteung akrilik, lambar diffuser lampu polikarbonat, pembuatan lambar plastik akrilik pmma, kami tiasa ngirim anjeun conto gratis pikeun nguji sareng konfirmasi.


4. Short Diterangkeun-waktos Jeung Pangiriman Punctual

3 ~ 7 poé pikeun sampel, 10 ~ 20 poé pikeun produksi masal sanggeus konfirmasi sampel.


5. SERVICE pangalusna

GUTE TEK PLASTIK gaduh pangaweruh anu hadé ngeunaan solusi pencahayaan, kalayan metode uji anu ketat sareng ilmiah, Kami nawiskeun solusi pencahayaan anu pangsaéna pikeun palanggan kami, sareng ngabantosan palanggan urang terang kumaha milih sareng kumaha cara ngagunakeun diffuser optik anu béda, LGP sareng dasar bahan pilem reflektif. dina aplikasi béda.


6. Sertipikat kami

Kami Certified Ku CE, REACH, ISO 9001: 2015.

 

FAQ


  • Q: Sabaraha dinten kanggo pangiriman sampel? Sampel nyaéta biaya gratis?
    A: The sampel produk spésifikasi aya nu boga stock nyaeta 3-5days, sarta sampel mangrupa ongkos bébas; Sampel anu ngaropéa peryogi 7-10 dinten, biaya conto anu disaluyukeun tiasa dirunding.
  • Q: Kuring henteu weruh nu transmittance cocog pikeun produk abdi, kumaha carana milih hiji katuhu?
    A: Kami ngagaduhan alat uji profésional, anjeun tiasa ngintunkeun produk anjeun sareng kami bakal nguji produk kami anu tos aya, milarian anu cocog pikeun anjeun, maka kami bakal ngirim diffuser pikeun konfirmasi anjeun; Upami anu tos aya henteu cocog, urang tiasa nyaluyukeun piring diffuser pikeun anjeun, sareng ngirim conto ka anjeun pikeun konfirmasi anjeun.
  • Q: Naha anjeun nganggo daur ulang Atawa bahan baku anyar? Dupi abdi tiasa nganggo bahan baku brand béda?
    A: Kami henteu pernah nganggo bahan daur ulang, kami ngan ukur nganggo bahan baku 100%.
  • Q: Dupi anjeun nampi LC pikeun mayar?
    A: Urang bisa nampa pembayaran LC, kami akrab pisan jeung prosés pamayaran LC, loba nu meuli badag mayar kami ngaliwatan LC.
  • Q: Naha produk anjeun parantos lulus uji laboratorium?Geus nampi sertipikat anu mumpuni atanapi henteu?
    A: Kami hiji parusahaan ISO9001, urang boga Lab sorangan pikeun nguji, ogé sakabéh produk urang geus diuji ku SGS laboratorium internasional tur gotten sertipikat mumpuni.
  • Q: Anjeun ngan nawarkeun PET kertas reflective jeung roll, bisa nawarkeun ukuran cut?
    A: Kami henteu ngan ukur nawiskeun bahan gulungan, ogé kami nawiskeun ukuran potongan pilem reflektif.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun