Aplikasi
VR

GUTE TEL PLASTIK thermoforming lambar diffuser utamana dipaké dina lampu siling, kotak molotok, lampu tanda iklan jeung saterusna.
Salaku polimér thermoplastic, PS polystyrene dina kaayaan padet (kaca) dina suhu kamar tapi ngalir lamun dipanaskeun di luhur ngeunaan 100 °C, suhu transisi gelas na. Janten kaku deui nalika tiis. kabiasaan suhu ieu dieksploitasi pikeun Tonjolan sarta ogé pikeun molding na vakum ngabentuk, saprak éta bisa tuang kana molds kalawan jéntré rupa.
Urang kudu motong lambar, motong kaluar ukuranana saluyu, beban lambar plastik dina bracket jeung ngalereskeun eta. Mindahkeun lambar kana oven panas, nalika ngahontal suhu ngabentuk, éta bakal jadi dipanaskeun sarta fléksibel. Dina waktu ieu, piceun piring plastik tina oven jeung mindahkeun eta leuwih kapang. Angkat kapang, manteng lambaran plastik sareng mimitian nyeuseup, nalika palastik tiis, urang tiasa nyandak.
GUTE TEK PLASTIK tiasa mandiri ngahasilkeun, motong sareng palastik thermoforming. Urang ngarojong OEM na ODM. Wilujeng sumping konsultasi.

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun