Aplikasi
VR

Hayu urang ngobrol ngeunaan lambaran diffuser anu béda dina aplikasi cahaya jero ruangan:

Lambaran diffuser PMMA pikeun cahaya ogé katelah lambar diffuser akrilik,

1. PMMA diffuser boga kinerja lalawanan suhu luhur alus sarta stabilitas, bisa jadi 3 atawa 5 taun teu robah jadi konéng sarta regas lamun dilarapkeun dina kaayaan indoor, nu diverifikasi dina ultraviolét sepuh test gancangan, lambar diffuser PMMA henteu gampang yellowing fenomena. .

2. Stabilitas dimensi High: nyerep cai warpage leutik, ukuran stabilitas alus;

3. jaminan kualitas alus teuing: Bisa lulus UL-94 na RoHS nganonaktipkeun test racun.

 

PS diffuser, PS teh polystyrene formulir pondok; piring difusi PS boga ciri saperti kieu:

1.Comparatively, harga PS diffuser leuwih handap PMMA diffuser na PC diffuser,

2.Suitable pikeun CNC machining, thermoforming. Tempo betah integrasi, ngolah motong laser teu dianjurkeun.

3. Surface perlakuan scrub, maké-tahan, stabilitas scratch-tahan, pamakéan dianjurkeun tina hawa ambient of 60-80 derajat.

4. stabilitas dimensi anu alus, laju shrinkage of pembuatan paeh aya dina rentang 0,45%.

5. Kalawan sipat antistatic permukaan alus, pikeun nyegah adsorption lebu

6. Transmittance: 35% -85% (rentang adjustable)

Di luhur ciri, plat diffuser PS katempo boga stabilitas kimiawi pohara alus, stabilitas termal, transmittance optik, réfraksi kuat, insulasi listrik, sarta nyerep Uap leutik pisan, bisa dipaké dina lingkungan lembab, résistansi radiasi High. Éta tiasa nolak cai sareng éncér asam anorganik.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun