Pilem Reflektif
VR
High Quality PC Reflektor


PC Nanometer Refléktor Regular Size

 

Modél

Panjang baku (m)

Lebar (m)

Reflectivity

GTFS-0.30mm

260

1.2

92%-98%

GTFS-0.40mm

200

1.2

GTFS-0.50mm

160

1.2

GTFS-0.60mm

130

1.2

GTFS-0.70mm

100

1.2


Keunggulan PC reflective film:

 Reflektivitas cahaya anu saé, total pantulan langkung ti 98%;

Enteng sareng tangguh teu rengat;

 Laju shrinkage bahan leutik, suhu lingkungan aplikasi lega (-45 ℃ ~ 120 ℃) 

Proses anu kuat, éta tiasa dipotong, dicap sareng vakum thermoformed;



Produk kalayan prosés perlakuan anu béda




FAQ


  • Q: Sabaraha dinten kanggo pangiriman sampel? Sampel nyaéta biaya gratis?
    A: The sampel produk spésifikasi aya nu boga stock nyaeta 3-5days, sarta sampel mangrupa ongkos bébas; Sampel anu ngaropéa peryogi 7-10 dinten, biaya conto anu disaluyukeun tiasa dirunding.
  • Q: Kuring henteu weruh nu transmittance cocog pikeun produk abdi, kumaha carana milih hiji katuhu?
    A: Kami ngagaduhan alat uji profésional, anjeun tiasa ngintunkeun produk anjeun sareng kami bakal nguji produk kami anu tos aya, milarian anu cocog pikeun anjeun, maka kami bakal ngirim diffuser pikeun konfirmasi anjeun; Upami anu tos aya henteu cocog, urang tiasa nyaluyukeun piring diffuser pikeun anjeun, sareng ngirim conto ka anjeun pikeun konfirmasi anjeun.
  • Q: Naha anjeun nganggo daur ulang Atawa bahan baku anyar? Dupi abdi tiasa nganggo bahan baku brand béda?
    A: Kami henteu pernah nganggo bahan daur ulang, kami ngan ukur nganggo bahan baku 100%.
  • Q: Dupi anjeun nampi LC pikeun mayar?
    A: Urang bisa nampa pembayaran LC, kami akrab pisan jeung prosés pamayaran LC, loba nu meuli badag mayar kami ngaliwatan LC.
  • Q: Naha produk anjeun parantos lulus uji laboratorium?Geus nampi sertipikat anu mumpuni atanapi henteu?
    A: Kami hiji parusahaan ISO9001, urang boga Lab sorangan pikeun nguji, ogé sakabéh produk urang geus diuji ku SGS laboratorium internasional tur gotten sertipikat mumpuni.
  • Q: Anjeun ngan nawarkeun PET kertas reflective jeung roll, bisa nawarkeun ukuran cut?
    A: Kami henteu ngan ukur nawiskeun bahan gulungan, ogé kami nawiskeun ukuran potongan pilem reflektif.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun