Tentang Kami
VR

RIWAYAT URANG

RIWAYAT URANG

  • 2011.04
    GUTE TEK PLASTIK Diadegkeun.
  • 2015
    Salah sahiji pausahaan munggaran ngahasilkeun 600mm runtuyan non sutra percetakan layar PS LGP.
  • 2017.07
    Lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001.
  • 2017.08
    RD sarta ngahasilkeun lalawanan Dampak 0.35J PS diffuse dewan.
  • 2017.12
    Dileupaskeun tahan iklim, tahan suhu luhur. sarta endure yellowish-K runtuyan non sutra percetakan layar PS LGP
  • 2018.06
    Dipuji salaku "2017 Guangdong Province Enterprise Of Good Creditworthiness"
  • 2011.04
    GUTE TEK PLASTIK Diadegkeun.
  • 2018.11
    Dihargaan salaku perusahaan téknologi luhur
  • 2018.12
    Dingaranan "Pusat Panalungtikan Téknik Bahan Optik Lingkungan Anyar Foshan"
  • 2018
     Résistansi dampak papan diffuse PS, anti goresan sareng ultra langsing percetakan layar non sutra LGP, résistansi dampak dirobih lembar kamar mandi PS kaluar.
  • 2018.01
    "Hadiah Kamajuan Élmu sareng Téknologi 2018" dileler ku Pamaréntah Foshan Xingtan.
  • 2019.04
    Digulung kaluar inflaming retarding dirobah PS diffuser dewan akur jeung UL94-V2 rating seuneu.
  • 2019.04
    Reputed salaku "FOSHAN EXPERTISE PERUSAHAAN INOVASI”


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim panalungtikan anjeun

Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
    Basa ayeuna:Sundanese
    Kirimkeun Pananyaan anjeun