Pilem Reflektif
VR
Rincian produk


Pilem Reflektif pepet

Barang

eusi

Unit

Hasilna

Métode

Harta termal

Tés shock termal

60 ℃, 90% RH, 500h

/

Alus

Métode GUTE

Tés shock termal

-25 ℃ * 1h-65 ℃ * 1h, 60% RH, 50 siklus

/

Alus

Stabilitas panas

85 ℃, 240h

/

Alus

Stabilitas panas

-20 ℃, 240h

/

Alus

Milik mékanis

Kakuatan regangan

MD (Arah Mesin) MD≥60

MPa

≥80

GB / T 13542.4-2009

TD (Arah Transverse) TD≥60

MPa

≥73

Tensile Elongation

MD (Arah Mesin) MD≥40

%

≥70

GB / T 13542.4-2009

TD (Arah Transverse) TD≥40

%

≥49

Panas Shrinkage

MD (Arah Mesin) MD≤0.5

%

≤0.26

GB/T 13542.4-2009 (85 ℃, 30 mnt)

TD (Arah Transverse) TD≤0.2

%

≤0.07

Harta Fisik

Kandel

0,075-0,35

mm

/

GB / T 6672-2001

Keputihan (60°)

40-60

GU

50

GB / T 9754-2007

Pantulan

91-97

%

/

GB / T 3979-2008





aplikasi produk



FAQ


  • Q. Sabaraha dinten pikeun pangiriman sampel? Sampel nyaéta biaya gratis?
    Sampel produk spésifikasi aya nu boga stock nyaeta 3-5days, sarta sampel mangrupa ongkos bébas; Sampel anu ngaropéa peryogi 7-10 dinten, biaya conto anu disaluyukeun tiasa dirunding.
  • Q. Kuring henteu weruh nu transmittance cocog pikeun produk abdi, kumaha carana milih hiji katuhu?
    Kami ngagaduhan alat uji profésional, anjeun tiasa ngirim produk anjeun sareng kami bakal nguji produk anu tos aya, milarian anu cocog pikeun anjeun, teras kami bakal ngirim diffuser pikeun konfirmasi anjeun; Upami anu tos aya henteu cocog, urang tiasa nyaluyukeun piring diffuser pikeun anjeun, sareng ngirim conto ka anjeun pikeun konfirmasi anjeun.
  • Q. Naha anjeun nganggo daur ulang Atawa bahan baku anyar? Dupi abdi tiasa nganggo bahan baku merek béda?
    Kami henteu pernah nganggo bahan daur ulang, kami ngan ukur nganggo bahan baku 100%.
  • Q. Dupi anjeun nampi LC pikeun mayar?
    Kami tiasa nampi pamayaran LC, kami wawuh pisan sareng prosés pamayaran LC, seueur anu mésér ageung mayar kami ngalangkungan LC
  • Q. Dupi produk anjeun lulus uji laboratorium?Geus meunang sertipikat mumpuni atawa henteu?
    Kami mangrupikeun perusahaan ISO9001, kami gaduh Lab sorangan pikeun nguji, ogé sadaya produk kami parantos diuji ku laboratorium internasional SGS sareng nampi sertipikat anu mumpuni.
  • Q. Anjeun ngan nawarkeun pepet reflective kertas jeung roll, bisa nawarkeun ukuran cut?
    Kami henteu ngan ukur nawiskeun bahan gulungan, ogé kami nawiskeun ukuran potongan pilem reflektif.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun