VR
  • Rincian produk
  • Profil Perusahaan
Rincian produk


PS LGP ukuran biasa

ModeNo.

Pangiriman

Kandel (mm)

Aplikasi pikeun cahaya (mm)

Cahaya lawang

Transmittance TestingMachine

Ngahijikeun SphereMachine

Pencahayaan SingleSide

cahaya DoubleSides

4 Pencahayaan sisi

Panjang  Samping

Sisi pondok

GT-36K (FixPositionCut)            

90%

90%

2,1 mm


600*600

600*600(Polesan Teu Dipikabutuh)


600*1200



GT-60K 

90%

90%

3,0 mm



600*600

GT-61K

90%

90%

3,0 mm


600*600



600*1200



GT-57(InkPrint)

92%

92%

1,7 mm
2,0 mm
3,0 mm

300*300

300*300

InkPrinted
Peryogi 

300*600

300*600

300*1200

300*1200



600*600


600*1200


GT-76(InkPrint)

90%

90%

1,7 mm
2.0mm 3.0mm

300*300

300*300


300*600

300*600


300*1200

300*1200




600*600

600*600


600*1200



GT-86(InkPrint)

90%

90%

1,7 mm
2,0 mm
3,0 mm

300*300

300*300

InkPrinted Diperlukeun

300*600

300*600

300*1200

300*1200



600*600


600*1200


Catetan: Unit ukuran lampu nyaéta mm.


PS LGP ukuran biasa

Mode No.

Pangiriman

Kandel

Aplikasi pikeun cahaya (mm)

Cahaya lawang

Mesin Tés Transmittance

Ngahijikeun Mesin Sphere

Lampu Sisi Tunggal

Pencahayaan Sisi Ganda

4 Pencahayaan sisi

Sisi panjang

Sisi pondok

GT-65

90%

90%

3,5 mm



600*(600-1000)GT-6790%90%3,1 mm∅100-600/100-500GT-72K90%90%3,0 mm300*300300*300√√300*600300*600√300*1200300*1200√GT-73K90%90%2,0 mm300*300√√300*600√300*1200√GT-6890%90%3,0 mm150 * mm naon waé300*300300*300√300*600√300*1200√200〜400/∅300〜400GT-6990%90%2,83 mm≤130 * mm sagala√≤200 (Urang Sunda&S)/∅200-300Kasadiaan ngaropéa90%-92%90%-92%/WMax: 1220mmLMax: Taya Wates//Lembaran PSBarangUnitHasilnaMétodePasipatan optikPangiriman%90±1%Ngahijikeun SphereHalimun%92±3%ASTMD1003Harta termalKontraksi TermalMD (Arah Mesin)%≤1.0ASTMD1204TD (Arah Transverse)%≤1.0koefisien ékspansi termalmm/mm* ℃0.00008quzrtz dilatometerSuhu softening Vicat℃85D-1521Ngalembereh IndéksG / 10 mnt1.9D-1238Milik mékanisHDT (suhu distorsi panas)℃75ASTMD1525Kakuatan regangankg/cm2527D638Tensile Elongation%≥2IZOD kakuatan compactingkg-cm/cm1.7D256Kapadetang/cm31.05Tester dénsitasPasipatan ListrikRésistansi permukaanObverseΩ≤1014ASTMD257NgabalikeunΩ≤1014FAQQ. Sabaraha dinten pikeun pangiriman sampel? Sampel nyaéta biaya gratis?Sampel produk spésifikasi aya nu boga stock nyaeta 3-5days, sarta sampel mangrupa ongkos bébas; Sampel anu ngaropéa peryogi 7-10 dinten, biaya conto anu disaluyukeun tiasa dirunding.Q. Kuring henteu weruh nu transmittance cocog pikeun produk abdi, kumaha carana milih hiji katuhu?Kami gaduh alat uji profésional, anjeun tiasa ngintunkeun produk anjeun sareng kami bakal nguji produk kami anu tos aya, milarian anu cocog pikeun anjeun, maka kami bakal ngirim conto piring pituduh cahaya pikeun konfirmasi anjeun; Upami anu tos aya henteu cocog, urang tiasa nyaluyukeun piring diffuser pikeun anjeun, sareng ngirim conto ka anjeun pikeun konfirmasi anjeun.Q. Naha anjeun ngan nawiskeun lambaran LGP badag, anjeun bisa mantuan kami pikeun motong kana ukuran leutik jeung bentuk béda?Kami henteu ngan ukur nawiskeun ukuran ageung lambar PS LGP, kami ogé gaduh bengkel pangolahan jero pikeun neraskeun produk, dipotong kana ukuran sareng bentuk anu béda.Q. Naha anjeun nganggo daur ulang Atawa bahan baku anyar? Dupi abdi tiasa nganggo bahan baku merek béda?Kami henteu kantos nganggo bahan daur ulang, kami ngan ukur nganggo bahan baku 100%, bahan bakuna tina merek terkenal dina industri plastik optik sapertos FCFC, CHIMEI, CNPC, MITSUBISHI sareng LG.Also anjeun tiasa milih bahan baku tina merek ieu.Q. Dupi anjeun nampi LC pikeun mayar?Kami tiasa nampi pamayaran LC, kami wawuh pisan sareng prosés pamayaran LC, seueur anu mésér ageung mayar kami ngalangkungan LC.Q. Dupi produk anjeun lulus uji laboratorium?Geus meunang sertipikat mumpuni atawa henteu?Kami mangrupikeun perusahaan ISO9001, kami gaduh Lab sorangan pikeun nguji, ogé sadaya produk kami parantos diuji ku laboratorium internasional SGS sareng nampi sertipikat anu mumpuni.Q. Dupi anjeun ngan ngahasilkeun PS LGP? Kumaha upami PMMA LGP?Kami ngagaduhan langkung ti 13 garis ékstrusi pikeun ngahasilkeun lambar, salian ti PS LGP, aya ogé PMMA LGP.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2011
  • Jinis bisnis
    Industri manufaktur
  • Nagara / wilayah
    Foshan
  • Industri utama
    Lambaran Plastik
  • Produk utama
    PS/PMMA/PC light Diffuser Sheet, PS/PMMA Light Guide Plate Sheet, PC/PET Reflective Film, Mirror PMMA Sheet,Clear PS/PMMA Sheet
  • ElterPrise Jalma
    黎果
  • Total karyawan
    201~1000 people
  • Nilai kaluaran taunan
    250000tons
  • Ékspor Pasar
    Uni Éropa,Timur Tengah,Eropa Wétan,Amérika Latin,Jepang,Asia Tenggara,Amérika
  • Konsumén terkét
    FSL,NVC,YANKON,SKYWORTH,OPPLE,PAK,HISENSE AND UPSHINE
Profil Perusahaan
GUTE TEK PLASTIK diadegkeun dina taun 2011, éta produsén ngarah sareng perusahaan téknologi tinggi dina industri plastik optik. Kalayan ajén 'Faktualisme sareng Inovasi, Kualitas Unggul sareng Jasa Profesi, Gawé Ikhlas sareng Saling Mangpaat', kami bakti nawiskeun diffusers cahaya sapertos piring difusi PS, lambar diffuser PMMA sareng lambar diffuser PC, lambar PS sareng PMMA LGP, PC sareng PET pilem reflective lampu, nawarkeun solusi hiji-hambalan pikeun konsumén urang di industri cahaya jeung industri tampilan Bercahya.
Markas GUTE TEK PLASTIK aya di kota FOSHAN, Guangdong, China.Basis produksi nyertakeun daérah 213,480ft² kalayan 13 jalur produksi ékstrusi, kami ngahasilkeun langkung ti 250000ton produk per taun. departemén sampel sarta laboratorium optik bebas, laboratorium geus cooperated kalawan loba institutes panalungtikan ilmiah, kuliah jeung universitas. Ngadopsi instrumen profésional sarta parabot, jeung departemén RD mantuan nyiapkeun sampel pikeun sarat béda, sampel bebas produk aya, sarta waktu pangiriman nyaeta 3-5days;
Kami ngagaduhan tim profésional pikeun ngalayanan para nasabah:
Pikeun penjualan, langkung ti 10 taun pangalaman penjualan luar negeri, sareng akrab pisan sareng prosés perdagangan internasional FOB sareng mode pamayaran LC, kalayan lisénsi impor sareng ékspor nyalira, kami nawiskeun jasa dunya.
Pikeun produksi, kamampuan ngolah jero profésional sareng efisien, gaduh bengkel pangolahan jero 32,022ft², kalayan langkung ti 12 sét router CNC sareng 5 sét mesin motong pikeun diffuser, 10 sét mesin motong laser PMMA, 3 sét mesin polishing, 10 sét mesin laser dotting pikeun LGP akrilik, 4 sét. mesin slotting lambar palastik jeung 2 sét mesin motong pilem reflective, urang bisa nawiskeun cut na laser dotting pikeun bentuk béda nurutkeun customer sarat béda.
Kalayan pangalaman mangtaun-taun, GUTE TEK PLASTIK gaduh pangaweruh anu hadé ngeunaan solusi pencahayaan, kalayan metode uji anu ketat sareng ilmiah, Kami nawiskeun solusi pencahyaan anu pangsaéna pikeun palanggan kami, sareng ngabantosan palanggan urang terang kumaha milih sareng kumaha ngagunakeun diffuser optik anu béda, LGP. sarta bahan pilem reflective base on aplikasi béda;
GUTE TEK PLASTIK fokus kana kualitas sarta kredibilitas, urang mastikeun nuturkeun sistem kadali kualitas ISO9001, geus gotten idin ngurangan polutan jeung sistem manajemen kualitas ISO9001 certificate.The produk geus ngaliwatan ujian jeung meunangkeun sertipikat kualifikasi tina SGS LAB; Ngaliwatan inovasi konstan jeung panalungtikan, parusahaan urang geus dilarapkeun loba patén-patén téhnologi praktis;
Dumasar kana produk kualitas sareng téknologi inovatif, kami ngalayanan merek kelas munggaran di China, sapertos FSL, NVC, YANKON, SKYWORTH, OPPLE, PAK, HISENSE AND UPSHINE. Produk sareng jasa kami ogé nutupan seueur nagara, sapertos AS, Inggris. , Perancis, Italia, Walanda, Jerman, Spanyol, Iran, Qatar, Arab Saudi, Turki, Mesir, India, Nepal, Kamboja, Singapura, Australia jeung Brazil.
Kami ngarepkeun palastik kami dipasang ku jangjang aplikasi optik pikeun nyaangan dunya.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
GUTE TEK PLASTIK Kéngingkeun SERTIFIKAT ISO9001 Pikeun piring pituduh Cahaya
SERTIFIKAT PATEN PLASTIK GUTE TEK PIKEUN DIFFUSER LEMBAR JEUNG LEMBAR PANDUAN LAMPU
GUTE TEK SERTIFIKAT PATEN PLASTIK Pikeun Film Reflektif
GUTE TEK PLSTIC SGS SERTIFIKAT Pikeun PS PMMA PC DIFFUSER LEMBAR
SERTIFIKAT PLASTIK GUTE TEK Pikeun piring difusi antibakteri
Ngaluarkeun ku:SGS LAB
Gute Tek palastik SGS ROHS sertipikat pikeun lambar optik
Ngaluarkeun ku:SGS LAB
GUTE TEK PLASTIK SGS SERTIFIKAT PLAT DIFFUSION TAHAN API
Ngaluarkeun ku:SGS LAB
GUTE TEK PLASTIK SGS SERTIFIKAT Pikeun piring pituduh lampu
Ngaluarkeun ku:SGS LAB

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Kirimkeun Pananyaan anjeun