VR
Rincian produk


PMMA LGP ukuran biasa

Mode No.

Pangiriman

Kandel

Aplikasi

Cahaya lawang

Pangiriman 

Nguji Mesin

Ngahijikeun 

Mesin Sphere

Sisi Tunggal

Dua Sisi

4 Sisi

Sisi Panjang

Sisi pondok

GT-96 (Citak Tinta)

92%

92%

1,7 mm
2,0 mm
3,0 mm

300 * 300mm

300 * 300mm

Tinta Dicitak Diperlukeun

300 * 600mm

300 * 600mm

300 * 1200mm

300 * 1200mm

 

 

600 * 600mm

 

600* 1200 mm

 

Disaluyukeun     Kasadiaan

60%-92%

60%-92%

2.0-6.0mm

WMax: 1220 mm
LMax: Taya Wates

/

/

/


Lembar PMMA

Barang

eusi

Unit

Hasilna

Métode

Milik mékanis

Kakuatan regangan

kgf/cm2 (MPa)

1470(108)

ASTMD-790, Spandepthratio 16:1

Tensile Elongation

kgf/cm2 (MPa)

720(74)

ASTMD-638, 0.1cm/cm/min laju galur awal

Elongation

%

20

ASTMD-638

Rockwell Teu karasa

Skala M

96

ASTMD-785

Kakuatan Flexural

kgf/cm2 (MPa)

35500

ASTMD-790

IZOD kakuatan compacting

kgf-cm/cm ti kiyeu (J/M)

1.5(14)
14 (1.4)

ASTMD-256, Izod giling kiyeu

Niley Dampak

kg-cm (J)

 

Dart ragrag (15.2cm * 15.2cm * 0.3cm) 1,4kg DART w / 0,64 radius




aplikasi produk





FAQ


  • Q. Sabaraha dinten pikeun pangiriman sampel? Sampel nyaéta biaya gratis?
    Sampel produk spésifikasi aya nu boga stock nyaeta 3-5days, sarta sampel mangrupa ongkos bébas; Sampel anu ngaropéa peryogi 7-10 dinten, biaya conto anu disaluyukeun tiasa dirunding.
  • Q. Kuring henteu weruh nu transmittance cocog pikeun produk abdi, kumaha carana milih hiji katuhu?
    Kami ngagaduhan alat uji profésional, anjeun tiasa ngirim produk anjeun sareng kami bakal nguji produk anu tos aya, milarian anu cocog pikeun anjeun, teras kami bakal ngirim diffuser pikeun konfirmasi anjeun; Upami anu tos aya henteu cocog, urang tiasa nyaluyukeun piring diffuser pikeun anjeun, sareng ngirim conto ka anjeun pikeun konfirmasi anjeun.
  • Q. Naha anjeun nganggo daur ulang Atawa bahan baku anyar? Dupi abdi tiasa nganggo bahan baku merek béda?
    Kami henteu kantos nganggo bahan daur ulang, kami ngan ukur nganggo bahan baku 100%, bahan bakuna tina merek terkenal dina industri plastik optik sapertos FCFC, CHIMEI, CNPC, MITSUBISHI sareng LG.Also anjeun tiasa milih bahan baku tina merek ieu.
  • Q. Dupi anjeun nampi LC pikeun mayar?
    Kami tiasa nampi pamayaran LC, kami wawuh pisan sareng prosés pamayaran LC, seueur anu mésér ageung mayar kami ngalangkungan LC.
  • Q. Dupi produk anjeun lulus uji laboratorium?Geus meunang sertipikat mumpuni atawa henteu?
    Kami mangrupikeun perusahaan ISO9001, kami gaduh Lab sorangan pikeun nguji, ogé sadaya produk kami parantos diuji ku laboratorium internasional SGS sareng nampi sertipikat anu mumpuni.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun