Aplikasi
VR

GUTE TEK PLASTIK mawa tilu garis lambar akrilik, anu ngadopsi mesin anu diimpor ti Jerman. Produk GUTE TEK ngahasilkeun ngaleuwihan standar industri pikeun kualitas, lambaran ékstrusi kontinyu utama industri sarta hadir kalawan jaminan spésifik 100% no-hideung pikeun lambar acrylic jelas.

GUTE TEK PLASTIK sayogi dina seueur pilihan warna sareng pola sareng tiasa dipesen dina ukuran sareng ketebalan khusus.

 

Milarian daptar produk kami pikeun milarian produk sareng aplikasi anu pas pikeun proyék anjeun salajengna. Pikeun nyuhunkeun conto lambar pmma / lambar akrilik, mangga ngahubungi tim penjualan kami;

 

Telepon: +86 750 3256530

E-mail: Seanna sales10@lgpsheet.com;

Héléna sales06@lgpsheet.com

Whatsapp/Wechat/Mobile: +86 18814060792 (Helen ); +86 13760538375(Seanna)

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun