Warta
VR

bubuka: Pikeun ngembangkeun lila sarta ngembangna kapasitas produksi, manajemén GUTE TEK PLASTIK geus surveyed loba tempat sarta dibahas kalawan pamaréntah lokal pikeun lokasi pabrik anyar, ngaliwatan satengah taun panalungtikan di-jero jeung evaluasi, ogé pamaréntah lokal Jiangxi nawiskeun rojongan kuat dina. kabijakan, tungtungna GUTE TEK PLASTIK parantos mutuskeun pikeun netepkeun pabrik énggal di propinsi Jiangxi. Sareng GUTE TEK PLASTIK parantos ngadamel perjanjian sareng pamaréntah propinsi Jiangxi dina 28 Juli, 2021. Pabrik anyar bakal ngawangun taun 2022, ieu mangrupikeun awal anyar GUTE TEK PLASTIK. Hayu urang ngarepkeun.

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun