Warta
VR

Perkenalan: Produk tina GUTE TEK PLASTIK panutup tina diffuser, piring pituduh lampu kana kertas reflective, nu patali jeung PS, PMMA, PC jeung pepet béda material.Jadi sampel tampilan anu pohara kritis pikeun urang, unggal taun, nalika produk anyar. kaluar, tim RD jeung tim sampel bakal boga pasamoan ngabahas kumaha carana nyiapkeun sampel tampilan anyar jeung meunang leupas tina produk heubeul nu teu nyaluyukeun paménta pasar, nu data ti departemen jualan urang. Taun ieu, tampilan tetep PS normal. diffuser, diffuser PMMA, diffuser PC, sareng UGR<19 Diffuser sireum-glare, tambahkeun diffuser antibakteri sareng diffuser PS anu tahan seuneu; Diffuser antibakteri khusus pikeun anti wabah ogé pikeun aplikasi lampu dapur sareng kamar mandi. Diffuser PS anu tahan seuneu khusus pikeun pasar Inggris, ogé cahaya umum; Kanggo LGP, piring pituduh lampu nyabut percetakan layar PS LGP, tambahkeun PS LGP pikeun monitor ukuran alit, sareng lambaran akrilik pola kalayan pituduh lampu laser dotting. piring pikeun lampu sisi ganda sisi, oge transparan PMMA piring pituduh lampu kalawan laser dotting pikeun platform salinan. lambar PS transparan sarta lambar PMMA pikeun hansip bersin. Pilem reflektif, tambahkeun pilem difusi PC sareng dasar kertas reflektif PC dina kertas reflektif pepet.

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Milih basa anu sanés
      English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
      Basa ayeuna:Sundanese
      Kirimkeun Pananyaan anjeun